Ana SayfaMagazinNikkieTutorials Güçlü Bir Videoyla Trans Kadın Olduğunu Açıkladı!

NikkieTutorials Güçlü Bir Videoyla Trans Kadın Olduğunu Açıkladı!

Ünlü YouTuber ve makyaj gurusu NikkieTutorials (Nikkie de Jager), 12.4 milyon takipçisine bugün trans kadın (Transgender) olduğunu ilham verici bir video ile açıkladı!

“Gençliğimde yanlış vücutta doğmuştum, yani bu da trans olduğum anlamına geliyor” diyen Nikkie videosuna “bunları söylemek oldukça sürreal.” şeklinde ekleme yaparak devam etti.

Uzun süredir insanların ona bu konuda şantaj yaptığını ve bunu insnalara yayacakları konusunda tehdit ettiklerini söyleyen Nikkie, bu yüzden bunu kendi kanalından açıklamanın en doğrusu olduğunu düşündüğünü belirtti. Her zaman kendisini bir kadın olarak tanımladığını söyleyen Nikkie 14 yaşında hormon tedavisine başlamış, 19 yaşında ise süreç tamamlanmış.

“Her zaman hikayemin bu yönünü seninle paylaşmak istemişimdir. Görünüşe göre diğer insanların gerçekten kendileri olan insanlardan nefret ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Hikayemi basına sızdırmak isteyen insanlar bana şantaj yapmaya başlamıştı. Ve ilk başta bu korkutucuydu. Dışarıda birinin gerçek kimliğine saygı gösteremeyecek kadar kötü insanlar olduğunu bilmek çok korkutucuydu. İğrenç ve rezil…”

Nikkie kanalında hiçbir şeyin değişmeyeceğinin de altını çizdi: “Günün sonunda hala 1 numaralı tutkum makyajın gücünü, değişim geçirmenin gücünü göstermek. Ve aslında ben çoktan değişim geçirdim, huh?”

Nikkie’nin bu videosunun ve güçlü mesajlarının herkese kendileri gibi olmaları ve zorbalıkla baş etmeleri konusunda ilham vereceğine eminiz!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI