Ana SayfaModaNew York Moda Haftası`nda Öne Çıkanlar

New York Moda Haftası`nda Öne Çıkanlar

11 Şubat`ta başlayan New York Moda Haftası geçtiğimiz gün son buldu. Biz de sizler için defileleri tek tek inceleyip, 2015 kışı için şimdiden aklınızın bir köşesine yazabileceğiniz trendleri çıkarmaya çalıştık. Henüz yaza girmemişken kış da neyin nesi diyor olabilirsiniz, haklısınız. Ama eminiz siz de merak ediyorsunuz.

Öncelikle defileleri birer birer ele aldığımızda gözümüze en çok çarpan şey kesinlikle kürkler! Tartışmasız neredeyse her defilede kürkü görebiliyoruz. Cekette, etekte, eldiven veya şapkada, hemen hemen her detayda kürkü görmek mümkün. 

New York Moda Haftası`nda da gördüğümüz üzere bu sene de kürkleri renkli kullanmayı tercih eden tasarımcılar koleksiyonlarını  renklendirmeyi başardı. Bu tasarımcılardan bazıları; Altuzarra, Herve Leger, Oscar de la Renta ve Zac Posen.

Gelelim ikinci öne çıkan trende: büyük ceketler! Evet önümüzdeki kış da oversize ceketleri görmeye devam edeceğiz. Bu ceketleri bu sene farklı yorumlayanlardan biri ise Tommy Hilfiger oldu. Oversize ceketleri spor bir havaya sokan Tommy Hilfiger ceketini fotogalerimizde bulabilirsiniz. Bu sezon The Row ise oversize ceketleri uzun kullanmaya devam edenlerden.. Bunun dışında Calvin Klein, Carolina Herrera, Narciso Rodriguez, Donna Karan, Michael Kors, Vera Wang gibi isimler de koleksiyonunda oversize ceketlere bu sene de yer verenlerden birkaçı..

Maskülen stil gündemde olmaya devam ediyor. Alexander Wang, Vera Wang, Michael Kors ve Ralph Lauren gibi tasarımcılar kış sezonu için bu modern maskülen tarzı sürdürmeye kararlı. Bu maskülen duruşu farklılaştıran tasarımcılardan biri pullarla süsleyen Prabal Gurung, bir diğeri ise kürklerle süsleyen Rag&Bone.. 

Son olarak New York Moda Haftası`nda göze çarpan ışıltılar ve pullar oluyor. Hemen hemen çoğu defilede karşımıza çıkan şık elbiseler, ceketler veya eteklerde ışıltı görmemiz mümkün. Işıltılı gece elbisesiyle Zac Posen defilesinin kapanışını yapan Naomi Campbell da bu trendi vurgular nitelikte kapanış yapmıştı. Fakat bu trendi tabiki sadece Zac Posen`de görmüyoruz. Naeem Khan, Oscar de la Renta, Michael Kors, Donna Karan, Herve Leger by Max Azria gibi isimler de koleksiyonlarında ışıltılara ve pullara yer veren diğer büyük tasarımcılardan sadece birkaçı. 

New York Moda Haftası`ndan haberler bu kadar! Sırada Londra, Milano ve Paris var..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI