Ana SayfaGüzellikNeutrogena HydroBoost Serisi

Neutrogena HydroBoost Serisi

Ciltte nemlendirme etkisi gün boyu süren Water Gel ve Gel Creamnemlendiricilerinin yanısıra, Temizleyici Jel, Peeling Jel, Makyaj Temizleme Suyu, Temizleme Sütü ve Makyaj Temizleme Mendilinden oluşan komple bir cilt bakım serisi sunuyor.

Serinin Amerika’nın bir numaralı yüz bakım ürünü seçilen nemlendiricisi Neutrogena®HydroBoost®Water Gel, yepyeni teknolojisi ve içeriği ile bildiğimiz tüm nemlendiricilerden farklı olduğunu ortaya koyuyor. Nemlendiricilerden sonra HydroBoost® Serisinin diğer yıldız ürünleri temizleyiciler de suyun mucizesini sürdürüyor. 

Yenilikçi hafif jel olan Neutrogena®HydroBoost®Water Gel Temizleyici su ile aktif hale geliyor.  Köpüğü ile cildi; kir, yağ ve makyajdan arındırırken, ciltte herhangi bir kalıntı bırakmıyor ve cildi kurutmuyor. Gözenekleri tıkamadan temizleyen ürün, hassas ciltler için çok uygun. Neutrogena®HydroBoost® Makyaj Temizleme Suyu, cildi kir, makyaj ve rujdan bile arındıran benzersiz bir temizleyici. 

Neutrogena®HydroBoost® Jel Temizleme Sütü, jelin cildi ağırlaştırmadan temizleme özelliğini makyaj temizleme sütünün etkinliği ile birleştiriyor. Yenilikçi jel dokuya sahip Neutrogena® HydroBoost® Pürüzsüzleştirici Jel, içeriğindeki yumuşak mikro taneciklerle cildi nazikçe ve etkili bir şekilde kirden arındırırken aynı zamanda cildi nemle destekliyor.Cilt temizlendikten sonra kurumuyor,pürüzsüz ve yumuşacık oluyor.  Sabun ve yağ içermeyen ürün hassas ciltler için uygun.

Ferah temizleme losyonlu Neutrogena®HydroBoost® Makyaj Temizleme Mendili, yüz ve göz üzerinde rahatlıkla kayarak kiri ve makyajı, hatta suya dayanıklı maskarayı bile kolaylıkla çıkarıyor, cildin nemini artırıyor. Her kullanımdan sonra cilde ferahlık hissi veren ürün, cildi anında yumuşacık yapıyor ve hassas ciltler için de uygun.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI