Ana SayfaModaNetWork İlkbahar/Yaz Sezonunu, Candice Swanepoel ve Lucky Blue Smith İle Açıyor

NetWork İlkbahar/Yaz Sezonunu, Candice Swanepoel ve Lucky Blue Smith İle Açıyor

NetWork, İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla 20 yıllık moda yolculuğundan ipuçları da aktarıyor. NetWork logosunun da esin kaynağı olan Manhattan’da gerçekleşen çekimlerde, Candice Swanepoel NetWork kadın koleksiyonunun en göz alıcı parçalarıyla kamera karşısına geçerken, NetWork erkek koleksiyonunun en iddialı görünümlerini ise Lucky Blue Smith taşıdı.
 
Dünyanın en tanınan ve en beğenilen modellerinden biri olan Candice Swanepoel, NetWork kadın koleksiyonuyla kozmopolit, güçlü ve özgüvenli NetWork kadınının ilham veren tavrını sergiliyor. Yeni dönemin en cool, genç erkek modellerinden olan Lucky Blue Smith ise, yenilikçi form ve kumaşlardan oluşan NetWork erkek koleksiyonuna hayat veriyor.
 
Moda fotoğrafçılığı kariyeri kadar, önemli yayınlar için Hollywood yıldızlarının portrelerini de çekmesi ile tanınan Sebastian Kim objektifinden çıkan NetWork İlkbahar/Yaz kampanyası, şehirli dinamik kadın ve erkek üzerine bir hikaye anlatıyor. Mimari formlarla boyut katılan çekimin styling’i ise, Konca Aykan’a ait.


 
NetWork Kadınını Gündüzden Geceye Taşıyan NetWork İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu…
NetWork İlkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan tasarımlar genç, feminen, özgüvenli ve aynı zamanda da hayattan keyif almayı bilen bir kadını yansıtıyor.
 
İlkbahar/Yaz’ın en ilham verici teması marin, blok renk kullanımları ile NetWork koleksiyonunda yeniden tanımlanıyor. Cesur, dinamik ve modern parçaların birlikteliğinden oluşan tasarımlar, doğal dokularla bütünleşiyor. Bir yandan lacivert, bej ve haki tonları koleksiyonda hakimiyetini sürdürürken, diğer yandan turuncu, sarı ve fuşya gibi tonlar yazın gelişini kutluyor. Gösterişli kumaşlar, koleksiyondaki lüks duygusunun altını çizerken, adeta özel dikim hissi veren parçalar, kusursuz formlara da gönderme yapıyor.
 

NetWork Erkeği Bu Sezon Kendini Yeniden Tanımlıyor.
Her daim özgün ve özgür olan kozmopolit NetWork erkeğinin duruşu tüm koleksiyonda kendini gösteriyor. Tasarımlardaki yenilikçi formlar, monokrom tonlar ve modern grafiklerle buluşuyor. Sartoryal silüetler ve mükemmel formlar koleksiyonda öne çıkarken, zamansız erkek giyimi sportif tarzla buluşuyor. Renkler, antrasitten laciverte, bejden vizona, saks mavisi ve narçiçeğine kadar uzanıyor. Erkek giyiminin klasik desenleri kareler ve çizgiler tasarımlarda muğlaklaşırken, sezonda farklı desenlerin hakimiyeti hissediliyor. Tüm bu dünya ise ekrular, taş tonları gibi dingin renklerde hazırlanan parçalarla tamamlanıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI