Ana SayfaMagazinNetflix'ten Beyonce Sürprizi: Homecoming A film by Beyoncé

Netflix’ten Beyonce Sürprizi: Homecoming A film by Beyoncé

Beyonce’nin Coachella 2018’deki unutulmaz performansına yakından bir bakış niteliği taşıyan; aynı zamanda da Amerika tarihindeki siyahi üniversitelere bir saygı duruşunda bulunan Homecoming: A Film by Beyoncé, bugün Netflix’te yayınlanmaya başlandı.

Homecoming, Coachella’da ana isim olarak sahne alan ilk siyahi kadın olan Beyonce’ye ilham veren Toni Morrison, Alice Walker, Marian Wright Edelman, W.E.B Du Bois, Nina Simone, Maya Angelou, Chimamanda Ngozi Adichie ve Audre Lorde gibi Afrika kökenli önemli figürlere de yer veriyor.

Çekimleri sekiz aydan daha fazla süren film, ikizlerini dünyaya getirdikten sonra sahnelere dönen dünyaca ünlü sanatçı Beyonce’nin bizzat kendi seçtiği 150’den fazla kişiden oluşan ekibiyle beraber ezber bozan performansı için geçirdiği detaylı hazırlık sürecini anlatıyor.

Hem canlı performansının hem de filmin yönetmenliğini üstlenen Beyonce, konuyla ilgili şunları söyledi: “Üstlendiğim en zor işlerden biriydi. Ama hem kendimi hem de ekibimi, sadece ‘iyi’ değil; ‘efsanevi’ olmak için zorlamam gerektiğini biliyordum. Bu performans, Afrika kökenli Amerika kültürünün önemli bir bölümü için saygı duruşu niteliğindeydi: Kültürü bilenler için dürüst ve gerçek; öğrenmesi gerekenler için ise aydınlatıcı ve eğlendirici olmalıydı. Filmin yapılış sürecinde de, hikayenin yeniden anlatılışında da amacımız aynıydı.”

Homecoming, hikayesiyle olduğu kadar soundtrack’i ile de Beyonce hayranlarını mutlu edecek. Homecoming: The Live Album, Parkwood Entertainment ve Columbia Records etiketiyle satışa çıktı.

Homecoming: A Film by Beyoncé‘ nin yönetmenliğini ve yapımcılığını Beyoncé Knowles-Carter üstleniyor, Ed Burke served ise yardımcı yönetmen olarak karşımıza çıkıyor. Filmin baş yapımcıları ise Steve Pamon ve Erinn Williams.

 

Set List

“Crazy In Love”

“Freedom”

“Lift Ev’ry Voice And Sing”

“Formation”

“Sorry”/”Me, Myself and I”

“Kitty Kat”

“Bow Down”

“I Been On”

“Drunk In Love”

“Diva”

“Flawless” (Remix)

“Feeling Myself”

“Top Off”

“7/11”

“Don’t Hurt Yourself”

“I Care”

“Partition”

“Yoncé”

“Mi Gente (Remix)”

“Mine”

“Baby Boy”

“You Don’t Love Me (No, No, No)”

“Hold Up”

“Countdown”

“Check On It”

“Déjà Vu”(featuring JAY-Z)

“Run the World (Girls)”

“Lose My Breath” (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams)

“Say My Name” (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams)

“Soldier” (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams)

“Get Me Bodied” (With Solange Knowles)

“Single Ladies (Put a Ring on It)”

“Love On Top”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI