Ana SayfaTeknolojiNetflix'e Çevrimdışı Modu Geldi

Netflix’e Çevrimdışı Modu Geldi

Kullanıcılara İnternet üzerinden hizmet veren medya sağlayıcısı Netflix pek çok kullanıcısının uzun süredir beklediği güncellemeyi yaptı. Online dizi ve film platformu bugün yaptığı açıklama ile kullanıcıların platformu çevrimdışı kullanabileceğini duyurdu.

Netflix çevrimdışı özelliği nasıl çalışıyor?
Bu yılın başından itibaren ülkemizde hizmet vermeye başlayan Netflix’i çevrimdışı kullanabilmek için ilk olarak izlemek istenilen film veya dizileri indirmek gerekiyor. Herhangi bir wi-fi’dan indirilen dizi veya filmler, daha sonra 4G bağlantısına ihtiya. Duymadan akıllı telefon veya tabletlerden izlenebilecek. 

Netflix’in çevrimdışı özelliği hangi film ve dizileri kapsıyor?
Şirketin bugün duyurduğı yeni özellik şimdilik platformdaki tüm yapımları kapsamıyor. Aynı açıklamaya göre, Netflix ilk aşamada Orange is The New Black, Narcos ve The Crown’un bu şekilde izlenmesine olanak sağladı. 

Netflix’in çevrimdışı özelliği hangi platformlara geldi?
Netflix’in çevrimdışı özelliğini hem Android hem de iOS uygulamasına entegre etti. Başka bir deyişle söz konusu özellik iOS ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefon ve tabletlerde rahatlıkla kullanılabilecek. 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI