Ana SayfaYaşamNetflix, Türkçe Dizi Söylentilerine Yanıt Verdi

Netflix, Türkçe Dizi Söylentilerine Yanıt Verdi

Kısaca hatırlatmak gerekirse Netflix geçtiğimiz hafta düzenlediği bir etkinlikle ilk Türkçe orijinal içeriğini duyurmuştu. Bu proje için yerli dizileriyle adından söz ettiren O3 Medya ile anlaşıldığı açıklanmıştı. Fakat bu projenin detayları gizli tutulmuştu. Dolayısıyla projenin konusu, yapımda kimlerin rol alacağı veya ne zaman yayınlanacağı bilinmiyordu. Ali Eyüboğlu‘nun Milliyet’te yayınlanan yeni yazısıyla ciddi bir iddia ortaya atıldı. Eyüboğlu bu projede Amerikalı bir baba ile Alman bir annenin IŞİD’e karşı verdiği mücadelenin konu edileceğini dile getirdi.

İddialara göre Amerikalı baba IŞİD’e katılan oğlunu bulmak ve onu kurtarmak için çabalayacak. Türkiye üzerinden Irak’a geçen adam IŞİD’e katılarak kısa sürede hızla yükselecek, bu sayede Alman bir anne ile tanışacaktı. Hikayenin devamı ise gizli tutulmuştu. İnternet dünyası bu iddiaları konuşurken Netflix’in açıklaması Twitter üzerinden geldi. Bu açıklamayla Ali Eyüboğlu’nun iddiaları yalanlanmış oldu.

Kısa açıklama sayesinde Türkçe Netflix dizisinin İstanbul‘da geçeceği, gizemli ögeler barındıracağı ve bir şehir efsanesini konu alabileceği anlaşılıyor. Elbette projeye dair bunların haricinde bir bilgi bulunmuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI