Ana SayfaYaşamNestlé Sıcak Çikolata ile Karaca Hatır Mod Evdeki Keyifli Anlar İçin Buluştu

Nestlé Sıcak Çikolata ile Karaca Hatır Mod Evdeki Keyifli Anlar İçin Buluştu

Nestlé’nin 100 yılı aşkın çikolata uzmanlığıyla, “çikolatanın içilebilir hali” olarak ürettiği Nestlé Sıcak Çikolata ile Karaca’nın Hatır Mod Sütlü Türk Kahve Makinesi, ocak ayında başlayan mükemmel birlikteliğine devam ediyor. Köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğiyle dünyada ilk ve tek olan Karaca Hatır Mod’da yoğun çikolata tadına sahip Nestlé Sıcak Çikolata ile dilediğiniz kadar farklı çeşitte ve lezzette içecek hazırlayabiliyorsunuz. Bu ikili aynı zamanda sıcak çikolata sevenlere ideal kıvamı da tattırıyor.

Nestlé Sıcak Çikolata’yı Hatır Mod’da hazırlamak için, sütü ve dilediğiniz miktarda sıcak çikolatayı makinenin potuna ekleyip karıştırmak ve ardından makine üzerindeki “Sütlü İçecek Hazırlama” modunu seçmek yeterli. Kıvamını kendiniz ayarlayabildiğiniz gibi eklemelerinizle çeşnilendirerek kendi tariflerinizi de oluşturabiliyorsunuz.

Nestlé bu birliktelikle herkesi Karaca Hatır Mod Türk Kahve Makinesi’nde farklı bir deneyime, sütlü sıcak çikolata hazırlama keyfini yaşamaya davet ediyor. Verdiği mutluluk ve keyif dolu enerjiyle yüzlerce yıldır ruhsal bir antioksidan olan çikolatanın içilebilir formu Nestlé Sıcak Çikolata, bundan böyle Hatır Mod ile de sütle hazırlanan pek çok içeceğin baş rol oyuncusu olacak. Uyandırdığı pozitif hislerle her evin vazgeçilmezi olan bu lezzetli içecek; evdeki keyifli anların da eşlikçisi olmayı sürdürüyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI