Ana SayfaYaşamNe Yiim, Etiler’den Sonra Şimdi de Caddebostan’da

Ne Yiim, Etiler’den Sonra Şimdi de Caddebostan’da

Etiler’de açıldığı günden beri renkli dünyası, samimi ve sıcak ambiyansı, güler yüzlü hizmet anlayışı, iştah kabartan lezzetleriyle İstanbul’un favori yeme – içme adreslerinden olan Ne Yiim, uzun zamandır heyecanla beklenen 2. adresinin müjdesini veriyor; Ne Yiim Caddebostan…
 
Caddebostan’da açtığı yeni yeri ile renkli ve iştah kabartan dünyasını, İstanbul Avrupa Yakası’ndan sonra Anadolu Yakası’na da taşıyan Ne Yiim’de, kahvaltıdan hamburger ve sandviçlere, taze meyve ve sebze sularından fırından günlük çıkan kendi üretimi bakery lezzetlere, taptaze ekmek çeşitlerinden böreklere, pizzalardan kruvasanlara uzanan oldukça zengin bir menü bulunuyor.
 
Ne Yiim, kahvaltıdan akşam yemeğine uzanan, günün her saatine uygun lezzet çeşitliliği ile fark yaratırken, kendi fırınında taptaze pişirerek bakery kategorisinde sunduğu, ekmek ve pastane lezzetleriyle de iştah kabartıyor.
 
Bol malzemeli Şefin Pizzası, tadı damakta iz bırakan Steak & Cheese Sandviç, taptaze hazırlanan, her yudumunda şifa kaynağı özel karışım meyve ve sebze suları gibi birçok lezzet Ne Yiim’in favorileri arasında öne çıkıyor. Caddebostan açılışı ile kendini gösteren, yanında çıtır çıtır patates kızartmasıyla servis edilen yeni Ne Yiim hamburgerleri Tombik Hamburger ve Gobit Hamburger de ekmeğinden malzemesine kadar her detayıyla iştah kabartıyor. 
 
Ev yapımı hamburger köftesi, karamelize soğan, marul, domates, turşu ve trüflü mayonez içeriği ile hazırlanan iki hamburger arasındaki tek fark Ne Yiim’in kendi ürettiği özel burger ekmeklerinde bulunuyor. Tombik Hamburger’de Ne Yiim’in fırında taptaze hazırladığı ekşi mayalı 85 gr.’lık tombik burger ekmeği, Gobit Hamburger’de ise Ne Yiim’in kendi üretimi olan ekşi mayalı 110 gr.’lık gobit burger ekmeği kullanılıyor.
 
Ne Yiim’in iştah kabartan dünyası sadece yemekleri ve içecekleri ile sınırlı kalmıyor; kendi fırınında pişirdiği günlük ve taptaze ekmekleri de ilgi görüyor. Her biri iyi tohum ve iyi malzemelerle hazırlanan Ne Yiim ekmekleri arasında, Ekşi Mayalı Tam Fırın Ekmeği, Alman Çavdar Ekmeği, Yayla Ekmeği, Francala, Ekşi Mayalı Fransız Köy Bageti gibi her damak tadına uygun birçok çeşit yer alıyor.  
 
Ne Yiim, Caddebostan açılışı ile beraber bir yeniliğinin daha müjdesini veriyor; “Kahvem Termosta”… Ne Yiim, termosu ile kahve almaya gelenlere kahve için %20 indirim avantajı sunuyor.  
 
Caddebostan’da açtığı yeni yeri ile İstanbul Anadolu Yakası’nda da kendini gösteren Ne Yiim, pandemi kapsamında al – götür ve adrese teslim paket servis şeklinde hizmet veriyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI