Ana SayfaGüzellikNars'tan Cezbedici Sevgililer Günü Hediyeleri

Nars’tan Cezbedici Sevgililer Günü Hediyeleri

NARS ürünleri NARS, Sephora, Beymen Zorlu mağazalarında ve www.makyajtrendi.com, www.sephora.com.tr  ve www.beymen.com ’da satışa sunuluyor. Güzelliğin ilhamıyla hayat bulan NARS’ın Sevgililer Günü için en iddaalı ürünleri sizi bekliyor.
 
        NARS AUDACIOUS LIPSTICK

  • NARS Audacious Lipstick’lerinin en çok sevilen ve ödüllü renkleri olan Rita  limitli sayıda şimdi özel ambalajları ile stilinize  şık bir şekilde eşlik edecek! 
     

        CLAUDETTE  LIPSTICK

  • François’in hayatındaki en ilham verici kadınların adını taşıyan, kült-favori saten bitişli Audacious rujlar; annesi Claudette Augustine; ve büyükannesi Ginette.
  • Pürüzsüz ve nemli dudaklar için botanik özler içeren saten bitişli ruj serisidir. Claudette’in en sevdiği gül renginden, kiremit kırmızısına kadar çeşitli tonlar içerir.                           

    NARS CLIMAX LIQUID EYELINER
     

  • NARS Climax Eyeliner ile kadınlar artık birden fazla görünüm elde edebiliyor. İster gün içinde doğal bir eyeliner olarak kullanabilir, isterlerse gece dikkat çekici bir makyaj yapabilirler. Her makyaj türüne uyum sağlayan ve boşluk bırakmadan kusursuz uygulanma özelliği sayesinde kullanıcılar tarafından her zaman tercih ediliyor.                

    CLIMAX SET
     

  • Mini Climax Mascara ve Climax Extreme Mascara sayesinde arzuladığınız hacimli kirpikler sizi bekliyor.

    MINI ORGASM LIP AND HIGHLIGHTER DUO SETİ
     

  • Çekici bir ışıltı için kült favori Orgasm mini highlighter powder ve sade bir ışıltı için Orgasm Afterglow Lip Balm’ın birleşimi ile mükemmel uyum!

    MINI LAGUNA LIP AND BRONZER DUO
     

  • Ödüllü Laguna rengini deneyimleyin. Mini Laguna bronzer ile cildinizde güneş öpücüğü rengini hissederken Afterglow Laguna Lip Balm ile dudaklarınızda nem ve ışıltıyı hissedin.      

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI