Ana SayfaGüzellikMükemmel Sarışınlığın Sırrı Aveda’da!

Mükemmel Sarışınlığın Sırrı Aveda’da!

Doğal ve vegan içeriklere sahip yüksek performanslı saç bakım markası Aveda, ilk kullanımda bile sarı saçları canlandırmak için formüle edilen 96% doğal türevli1, vegan ve silikon içermeyen YENİ Blonde Revival koleksiyonunu tanıttı. Aveda, profesyonel saç boyası uzmanları ile bir araya gelerek, sarı saça sahip müşterilerin kuaförden yeni çıkmış gibi canlı saçlara ve tonlara daha uzun süre sahip olmaları, evde de saçlarının rengini canlandıracak bir bakım yapabilmeleri için üç etkiye sahip bir saç bakım sistemi geliştirdi.
 
YENİ Blonde Revival sistemi, ilk kullanımda bile daha parlak, canlı ve aydınlık sarı tonlar için saçta istenmeyen turuncu ve sarı yansımaları nötralize eder. YENİ Blonde Revival serisi mor şampuan ve saç kreminden oluşan bir evde bakım ritüelidir. 3 etkiye sahip renk canlandırma sistemi nasıl çalışır?
 

  1. Yeni boyanmış gibi görünen canlı sarı tonlar sağlar: Zengin mor pigmentler, saçtaki istenmeyen turuncu ve sarı yansımaları nötrlemeye yardımcı olarak daha parlak ve aydınlık sarı saçlar sağlar.
  2. Saçı yumuşatır: Acai ve çarkıfelek meyvesi gibi besleyici hafif yağların karışımı, aşırı işlem görmüş sarı saçları nemlendirir ve her saç teline inanılmaz bir yumuşaklık kazandırır.
  3. Saça pürüzsüzlüğünü geri kazandırır: Mükemmel sarı tonu elde etmek için tekrarlanan cila ve saç rengi açma işlemi, saçınızın yapısını da etkileyebilir. Bu besleyici sistem, her bir saç teline anında nüfuz ederek pürüzsüz ve canlı görünmesini de sağlar.

 
Aveda’nın YENİ Blonde Revival koleksiyonu saç rengini canlandırır, saçı yumuşak ve pürüzsüz bir hale dönüştürür, istediğiniz mükemmel sarı saçlara uzun süre sahip olmanızı sağlar.
 
Blonde Revival Koleksiyonunu yakından tanıyalım:

  • Blonde Revival mor şampuan: Saçın rengini canlandırırken, saça zarar vermeden temizler. Sülfat temizleyici içermeyen formüle sahiptir. Zengin mor pigmentler turuncu ve istenmeyen sarı tonları nötrleyerek yeni boyanmış gibi görünen canlı ve parlak sarı tonlar sağlar. İstediğiniz nötrleme miktarına göre saçınızda 3 dakikaya kadar bekletebilirsiniz.  

 
Blonde Revival mor saç kremi: Silikon içermeyen formülü ile saça anında bakım yapar, yumuşatır, pürüzsüzleştirir ve saçtaki karışıklığı açar. Acai ve çarkıfelek meyvesi gibi besleyici hafif yağların karışımını içerir, işlem görmüş saçları nemlendirir, bakım yapar ve her bir saç telini anında yeniden canlandırır. Saçta ipeksi, yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakır.

Çevresel Standartlar
Blonde revival sistemi %96 doğal türevlidir , silikon içermez, sülfat temizleyici içermez, vegandır ve diğer tüm Aveda ürünleri gibi hayvan dostudur. Blonde revival ürünleri, elektrik ve doğal gaz kullanımımızı dengeleyen yenilenebilir enerji kredileri ve karbon dengelemeleri yoluyla %100 rüzgar ve güneş enerjisi ile üretilmiştir. 

Blonde revival osmanthus, sertifikalı organik portakal , ve sedir ağacı içeren tatlı, meyveli bir çiçek aroması ile oluşturulmuştur. Her kullanımda aromatik bir canlandırma sağlar. 

Blonde revival ambalajı çevreye özen gösterilerek tasarlanmıştır. Tüpler minimum %65 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş polipropilen ile üretilmektedir.

YENİ Blonde revival koleksiyonu Mayıs 2021 tarihi itibari ile Aveda.com.tr’de, yetkili Aveda salonlarında, beymen.com’da satışa sunulacaktır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI