Ana SayfaMagazinMüge Boz çekim için kulaklarını deldirdi

Müge Boz çekim için kulaklarını deldirdi

Müge Boz InStyle için modellik yapıp stil sırlarını anlattı.

"Zen Pırlanta’nın çekimleri için stüdyoya gittiğimde küpe takmam gerektiğini fark ettim. Ama yıllardır küpe takmadığım için kulaklarım kapanmıştı” diye anlatmaya başladığı hikayeyi kahkahalarıyla süslemesinden… Sonrasında o gün kulaklarının yeniden delindiğini ve ondan sonra çekimlerin devam ettiğini anlatırken bir yandan da kendi kendiyle dalga geçebilmesinden…
 
O bunları anlatırken üzerinde hiç takı olmadığı dikkat çekiyor. Meğer cildi çok hassas olduğu için takılarla arasındaki ilişki kısa sürüyormuş. Belki de o yüzden, favori aksesuvarı gözlük…

“Sadece güneş gözlüğü değil sevdiğim, optik gözlüklere de bayılıyorum. Hatta camları numaralı olmayan gözlükleri, sadece beğendiğim için takabilirim” derken gözler, artık onunla özdeşleşen kalın kaşlarına takılıyor. O ise sözü ikinci favori aksesuvarı olan ayakkabılara getiriyor. “Her kadın gibi ayakkabılara tutkunum. Günlük hayatımda özellikle spor ayakkabı giymeyi seviyorum. Bu aralar turkuaz rengi kaykay ayakkabılarımı ayağımdan çıkarmıyorum. Zaten şimdilerde turkuaz ve mavi olan her şeye bayılıyorum” diye başlıyor anlatmaya. Bu konuda söyleyecek çok şeyi var belli ki: “Bootie’ler söz konusu olduğunda Donna Karan, Pierre Hardy ve Nicholas Kirkwood’un tasarımlarını beğeniyorum. Yüksek topuklu klasik modellerde ise tercihim Christian Louboutin ve yine Nicholas Kirkwood. Ama gerekmedikçe yüksek topuklu giymemeyi tercih ederim.”

Minik çantalar ise Boz’a göre değil. O, neredeyse dolabını yanında taşıyanlardan. Kocaman bir çantanın içinde kitabı, suyu, güneş kremi, ani durumlar için atıştırmalıkları, ajandası ve fırsat bulup da giderse diye spor kıyafetleriyle dolaşıyor. Eee bu yüzden de mini mini çantalara sığması mümkün olmuyor.
“Çantalarımı kolay değişteremem. Alışıyorum. Çünkü duygusal ve işlevsel bir bağ kuruyorum eşyalarımla. Sonra da hep benimle birlikte olsunlar istiyorum. Mesela bir valizim var, benimle her yeri dolaşmıştır” diyor. Sonra bir ekleme yapma gereği duyuyor: “Ne olur gülmeyin bu halime!”

Gece çıkarken de yanına telefon almayıp, paralarını ve kimliklerini de yanındaki arkadaşlarının çantasına koyarak çözüyor işi: “Küçükken de böyleydim ben. Annem çok kızar, ‘Kızım sana bir çanta alsak’ derdi. Çanta alırdım ama ben yine ceplerimi doldururdum.”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI