Ana SayfaDekorasyonMR. D.I.Y. Eviniz İçin Pratik ve Daima Uygun Fiyatlı Çözümler Sunuyor

MR. D.I.Y. Eviniz İçin Pratik ve Daima Uygun Fiyatlı Çözümler Sunuyor

Evi için alışveriş yapmak, evine fonksiyonel veya dekoratif değer katmak isteyenler, MR. D.I.Y. mağazalarını tercih ediyor. Kaliteyi rekabetçi fiyatlarla sunan MR. D.I.Y., geniş ürün seçeneği ile herkese hitap eden, farklı bir perakende deneyimi sunuyor.

 

MR. D.I.Y. sınırsız hobi alternatifi sunuyor

Evde geçirilen sürenin artışı, farklı hobiler edinmenin de yolunu açtı. Özellikle boyama kalemlerinin gündelik koşuşturmacaya biraz ara vermek ve rahatlamak için çok iyi bir yol olduğu keşfedildi. MR. D.I.Y. mağazalarında yer alan boyama kalemleri ve kırtasiye malzemeleri, kış aylarında dışarı çıkmak yerine sarılıp sarmalanıp evde vakit geçirmek isteyenler için iyi bir alternatif sunuyor. MR. D.I.Y. mağazalarının Kırtasiye bölümündeki sınırsız seçenekle renkli dünyanızı dışa vurabilir; vazolar, kurabiye kutuları, kalebodurlar veya şişeleri rengarenk bir hale getirebilirsiniz.

 

Evde ustalığını konuşturmak isteyenler MR. D.I.Y.’i tercih ediyor

Hobi ürünleri dendiğinde akla ilk gelen kategorilerden biri de hırdavat… Özellikle ustalığını konuşturarak evini güzelleştirmek isteyenler, aradıkları kaliteli ürünlere MR. D.I.Y.’de uygun fiyatlarla sahip olabiliyor. MR. D.I.Y.’in hırdavat kategorisinde; dekupaj makinesi, testere, matkap, metre, tornavida seti, sprey boya, pense gibi birçok ürün alternatifi bulunuyor. Yeteneklerini mutfakta sergilemek isteyenler içinse alüminyum folyo, ekmek kesme tahtası, kızartma tavası gibi seçenekler yer alıyor.

 

Dünya çapında en büyük yapı market ve ev gereçleri perakendecisi olma vizyonu ve “daima uygun fiyat” sloganıyla çalışan MR. D.I.Y., kaliteli ürünleri, rekabetçi fiyatlarla sunarak müşterilerinin hayatında fark yaratıyor. MR. D.I.Y. Türkiye mağazalarında binlerce ürün, tüketicileri bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI