Ana SayfaMücevherMozaik Sanatının Mücevhere Yansıması, Mevaris Mozaik Koleksiyonu

Mozaik Sanatının Mücevhere Yansıması, Mevaris Mozaik Koleksiyonu

Mevaris markasının Kreatif Direktörü Fatoş Altınbaş imzasıyla hayat bulan Mozaik Koleksiyonu, tek tek parçaların bir araya gelerek farklı, anlamlı bir bütün oluşturma ve gerçeği “yeniden sunma” halinin bir yansıması olarak yaşamın kollektif yönünü vurguluyor.
 
Tarih boyunca değerini muhafaza ederek, sanatsal emeğin eşsiz bir yansıması olan mozaikler, insan uygarlığında bilinen en eski ve en güzel sanat formlarından birisidir.

İnce ve sade mücevherler, bir arada kullanıldığında güçlü ve gösterişli bir hale bürünerek günlük şıklığın vazgeçilmez bir parçası olurken zarif ve anlamlı hediyelerin de ilk tercihlerinden olacak. 18 ayar altının yüksek kalite pırlanta taşlarla bezenmesinden oluşan koleksiyon beyaz ve rose gold olarak Mevaris atölyelerinde üretildi.
 
Kültürel sembollerin ve kültürel mirasın önemli bir yere sahip olduğu Mevaris Koleksiyonları, sıra dışı tasarımları, altın ve pırlantayla birleşmiş modern yorumlarıyla her zevke hitap ederken taşıdığı anlamlarla da beğeni toplamaya devam ediyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI