Ana SayfaYaşamMonopoly İle Yaratıcı Evlenme Teklifi

Monopoly İle Yaratıcı Evlenme Teklifi

Çift, çocukluğunu Kaliforniya`da, aynı caddede yaşayarak geçirmiş; fakat yıllar sonra çöpçatanlık sitesi match.com`da birbirlerini bulana kadar hiç iletişim kuradı. Seneler sonra buluşan çift evlenmek istedi ve bunun üzerine Lebon, sevgilisinden gizli olarak Mark Becker adında bir marangozla anlaştı ve ondan kendi hayalindeki Monopoly `yi tasarlamasını istedi. Lebon`un yaptırdığı Monopoly oyununda çift için özel olan semtler, şehirler, özel bir " şans " kartı, ayarlanmış zarlar ve içinde yüzüğün olduğu özel bir bölme vardı.

Evlilik teklifini anlatan Lebon:

" Ona bir çift ayarlanmış zar verdim. Bu zarlar 7 atmak üzere ayarlanmıştı, yani ne olursa olsun 7 gelecekti ve bu sayı onu `şans` bölümüne götürecekti. Öyle de oldu. Ona özel hazırlanmış olan şans kartını çekti. Bu kartta `Benimle evlenir misin?` yazıyordu. Kartı yüksek sesle okudu ve ardından `GERÇEKTEN Mİ?` diye bağırdı. Karta ayrıca -eğer cevabin evet ise `lüks vergisi` bölmesine ilerle- yazdırmıştım."  

Daha sonra Michal Ott lüks vergisine ilerledi; Lebon dizlerinin üzerine çökerek kendi hazırladığı Monopoly tahtasının üzerindeki gizli bölmeden evlilik yüzüğünü alarak sevgilisine sundu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI