Ana SayfaYaşamModa’nın Yenisi, Rita Moda

Moda’nın Yenisi, Rita Moda

Şair Nefi Sokak’ın yeni sakini Rita Moda, 3 katlı, tarihi bir köşkte hizmet veriyor. Günün farklı saatlerinde rahat ve keyifli bir ortam tercih edenler Rita’da; kahvaltıdan, öğle ve akşam yemeğine; gece iyi müzik, iyi kokteylden; uzun hafta sonu kahvaltısına kadar birçok lezzetli anın tadını çıkarabilir.
 
Rita, güne Moda’da merhaba diyenler için; sabah saatlerinde güzel bir kahvaltının, gün içinde ofis dışında çalışanlar için rahat ve huzurlu bir ortamın, akşamları ise uzun ve keyifli bir yemeğin yeni adresi olmaya aday. Rita Moda, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları ise, iyi bir akşam yemeği sonrası canlı DJ performans ve Rita bar ekibinin hazırladığı, giriş ve bahçe katında bulunan barlarında servis edilen artisan kokteyller ile geceye devam etmek isteyenler için Anadolu yakasında iyi bir alternatif. Rita’nın giriş ve birinci katı; kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için hizmet verirken, çatı katı ise özel günler ve iş toplantıları için ayrılmış durumda. Bahçenin ise yaz aylarında Moda severlerin vazgeçilmezi olacağına şüphe yok.
 
Sanatçı İlker Ayrık ve eşi Sanem Bağcı Ayrık’ın; Moda’da herkesin gitmek istediği, farklı zevklere hitap eden bir mekanı, tüm İstanbul ile paylaşma hayalinden yola çıkarak hayata geçirdiği Rita Moda, bölgenin en hip restoranı olmaya aday.
 
 
Küçük Tabak Mutfağı & Bistronomique…
 
İstanbul’un çok kültürlü yapısı ile oluşan gastronomisini yansıtan Rita, konseptini misafirlerinin lezzet deneyimini artıracak ‘Küçük Tabak Gastronomisi’ olarak tanımlıyor. Menüde yer alan tüm lezzetler paylaşım üzerine kurulu.
 
Mutfak felsefesini, coğrafyaların yerel ve iyi malzemelerine saygıdan alan Rita Moda mutfağı ise şef Asude Akınlı ve ekibinin yönetiminde. Konsept danışmanlığı ve işletme yönetimi Sanem Bağcı Ayrık tarafından yapılan Rita, her mevsim yenilenen menüsü ile lezzet severlere Moda’ya uğramak için yeni bir heyecan verecek. 
 
10:00 – 02:00 saatleri arasında açık olan Rita, yemek menüsüne eşlik eden şarap menüsü ile de gastronomi konseptinde yerelliğe verdiği önemin altını çiziyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinden birçok yerel butik şarap markasına yer veren Rita, kavındaki yabancı şarap seçkisinde de Avrupa’nın en önemli butik şarap üreticilerinin birçok işletmede bulunmayan ürünlerine yer veriyor.
 
Gündüzleri misafirlerini rezervasyonsuz ağırlayan Rita Moda’da akşam yemekleri için rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!  @ritamoda14 #ritamoda
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI