Ana SayfaModaModa Reenkarnasyonu

Moda Reenkarnasyonu

Kimler: Sinemanın cinsyetsiz Marlene Dietrich ve Eva Peron. Kimin ruhunda: Pop müziğin efsanevi kraliçesi Madonna.

Neden: Madonna’nın güçlü yanını Eva Peron temsil ediyor. Madonna Evita filmininde Eva Peronu başarılıyla canlandırmıştı. Madonna sık sık Marlene Dietrich olan hayranlığını Express Yourself klibi ve 1993 MTV müzik ödül törenindeki performansında giydiği kıyafet. Giysi Kodları: Marlene tarzı pantolonlar ve şapkalar, Eva Peron stili ceket ve etekler… Aksesuar olarak şık broşlar eşilik ediyor.

Kim: Monaco’nun  güzel ve asil prensesi  Grace Kelly. Kimin ruhunda: Hollywood’un kuğusu Gwenty Paltrow.

Neden: Paltrow’un kırılgan ve zarif  halleri Kelly andırıyor. Grace Kelly’in 1955 Oscar ödül töreninde giydiği elbisenin benzerini Gwenth Paltrow’nun 1999 Oscar töreninde giydiği Pembe Ralph Lauren tuvaleti en iyi örneği. Giysi kodları: Sade tuvaletler ve minik pırlanta taşlı küpeler.

Kim: Modanın efsane isimi Gabrielle Coco Chanel. Kimin ruhunda: Fransız aktrist Anna Mouglalis.

Neden: Anna Mouglalis kendine özgü güzelliği ve stiliyle Coco Chaneli andırıyor. 2002’de Chanel’in Allure adlı parfümünün kampanyasında oynamıştır. En son olarak da Coco Chanel&Igor Stravinsky filminde oynuyor.Giysi kodları: Bob stili saç kesimleri, şifon couture elbiseler, uzun zincir kolyeler, ince saatler.

Kim: Beyazperdenin kanatsız meleği Audrey Hepburn. Kimin ruhunda: Hollywood’un buğulu ve yetenekli güzeli Natalie Portman.

Neden: Güzel yıldız Portman fiziği ve güzelliyle Audrey Hepburn andırıyor. Tek parça elbiseler giyerek ve makyaj tarzıyla stil ikonun Audrey Hepburn oldugunu görüyoruz. Giysi kodları: LBD, topuz saç ve kalın kaş.

Kim: La Dolce Vita filminin unutulmaz yıldızı İsveçli aktrist Anita Ekberg. Kimin ruhunda: Küba asıllı Amerikalı oyuncu Eva Mendes’in Femme Fatale halleri Ekberg andırıyor… Giysi Kodları: Vücudu saran elbiseler, topuz saç, pump stili ayakkabılar.

Kim: 1960’ların stil ikonu ve aktrist Talitha Getty. Kimin ruhunda: İtalyan modaevinin güzel varisi Margherita Missoni. Neden: İkisi de boho chic tarzını benimsiyor. Özellikle kendi dönemlerin hippi modasını temsil ediyorlar. Giysi kodları: Püsküllü kaftanlar, etnik aksesuarlar ve uzun saç.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI