Ana SayfaModaMiu Miu İlkbahar/ Yaz 2021 Kampanyası: Mind Mapping

Miu Miu İlkbahar/ Yaz 2021 Kampanyası: Mind Mapping

ALLISON öncelikle bir ressam, ama aynı zamanda nesneler, posterler ve enstalasyonlar üzerinde de çalışıyor. CHLOÉ şu anda pilot lisansını almaya çalışıyor. EMMA, popüler bir dizide bir prensesi canlandırmasıyla biliniyor. KELSEY LU, 6 yaşında müzik eğitimi almaya, piyano, keman ve çello öğrenmeye başladı. TOPSY modellik yapmak kadar kil ile bir şeyler yaratmaktan da hoşlanıyor.

Sıradan iç mekanlar sıra dışı kadınları konuk ediyor; esrarengiz ve çok yönlü İngiliz oyuncu Emma Corrin; çok yönlü Kanadalı multimedya sanatçısı Allison Katz;
uluslararası üne sahip Amerikalı şarkıcı ve klasik çoklu müzisyen Kelsey Lu;
ve ilgi çekici modeller Chloé ve Topsy. Her biri, bir çift portrede, doğuştan gelen bireyselliklerinin temsillerinde sergileniyor- biri poz verirken dengeli, diğeri kişisel, sanki her biri, evinde hayali yatak odalarında çekilmiş gibi. Aynı kadınların farklı yönleri.
 
İkili ve yine de çelişkili, tamamlayıcı ve yine de zıt olan her görüntü karesi, birbirleriyle ve gözlemciyle bir diyalog kuruyor. Onlar çok sayıda MIU MIU kadınının dünyasına açılan pencereler ve zihinlerinin haritaları.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI