Ana SayfaGündemMischa Barton Hastaneye Kaldırıldı

Mischa Barton Hastaneye Kaldırıldı

2000’li yılların başlarında ABD ve Türkiye’de oldukça popüler olan ve daha sonraları Serenay Sarıkaya‘nın başrolünde oynadığı ‘Medcezir’ adıyla ülkemizde uyarlanan The O.C dizisinin yıldızı Mischa Barton şu sıralar zor günler geçiriyor.

Daha öncede bir süre uyuşturucu tedavisi gören Barton yaşadığı ruhsal çöküşü atlatamadı.TMZ dergisinin haberine göre; Ünlü oyuncu önceki gün Batı Hollywood’daki evinin bahçesinde çaresizlik içinde çığlıklar atmaya başladı. Güzel oyuncu, “Dünyanın sonu geldi” ve “annem bir cadı!” çığlıklarıyla mahalleyi ayağa kaldırdı. Bunun üzerine Barton’un komşuları hemen sağlık ekiplerini aradı. Oyuncunun evine giden ekipler Barton’u sağlık merkezine götürüp tedavi altına aldı.Ünlü oyuncunun haykırışları sırasında köpeğinden de bahsettiği belirtildi.

Uzun süredir kariyerinde ve özel hayatında istediğini yakalayamayan Barton daha önce de ruhsal çöküntü nedeniyle tedavi görmüştü.Oyuncu annesi Nuala ile daha önce de sorunlar yaşamış hatta 2015 yılında onu, parasını çalmakla suçlayıp dava açmıştı.


 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI