Ana SayfaYaşamMisbahçe’nin Aromatik Kolonya Ailesinin Yeni Üyeleri

Misbahçe’nin Aromatik Kolonya Ailesinin Yeni Üyeleri

Royal Mimoza Aromatik Kolonya

Pudramsı, sıcak, elegan…

Sapsarı rengi, ponpon çiçekleri ve enfes kokusuyla baharın müjdecisi Mimoza! Kırılgan görüntüsünün ardında zor koşullara bile uyum sağlaması ile gücü simgeliyor. İtalya’da 2. Dünya Savaşı sonrası zorlu dönemde yaşama dair umut arayışı ışığında İtalyan Kadın Birliği üyesi 3 kadın; dayanışma, diriliş ve umut kavramlarının sembolü olarak mimoza çiçeğini seçtiler…

Misbahçe, geleneksel kolonyayı en doğal haline dönüştürerek, kullanıcılara ferahlatıcı etkilerinin yanı sıra cildi kurutmadan bakım yapan bir ritüel sunuyor.

Royal Mimoza Aromatik  Kolonya, içerdiği saf Mimoza Ekstratının pudramsı seçkin kokusu ile ılık bir yaz güneşi gibi duyularınızı yumuşatıyor. Vanilya ve Sandal Ağacı Uçucu Yağları’nın sıcak ve yumuşak kokuları ahenkle bütünleşirken sizi egzotik bir aromaterapi yolculuğuna davet ediyor.

Su yerine %100 doğal Clementine Mandalinası Hidrosolü içeren bu formül Gliserin ile birleşerek geriye yumuşacık mis kokulu bir deneyim bırakıyor.

Pembe Mandalina Aromatik Kolonya

Neşeli,meyvemsi, taze…

Adını İnka Medeniyeti’nin kutsal kabul ettiği Pembe Biber’den alan Misbahçe’nin aromatik kolonya ailesinin yeni üyesi; Pembe Mandalina Aromatik Kolonya, aromatik dumanlı narenciye kokusuyla modunuzu yükseltiyor!

İtalya kökenli Clementine Mandalinası Uçucu Yağı’nın olağanüstü tatlı narenciye kokusu; koklandığı andan itibaren kullanıcıları, zor bir günün ardından huzur verici bir atmosfere taşıyor. Yumuşak, ferah ve clementine mandalinasının kabuğundan gelen rahatlatıcı turunçgil notalarıyla ruh halini canlandırıyor.

Misbahçe Pembe Mandalina Aromatik Kolonya’sında Mandalina Hidrosolü, Mandalina Uçucu Yağı ve Bergamot Uçucu Yağları sayesinde temiz narenciye kokuları dans ederken gizemli Pembe Biber Uçucu Yağı ile birleşerek tatlı baharat ve hafif odunsu notalar bırakıyor.

Gliserin ile tamamlanarak ihtiyaç duyduğunuz her an ferahlayacağınız ve ellerinizi kurutmadan bakım yapacağınız favori ürününüz olmaya aday!
 

Çiçek Buketi Aromatik Kolonya

Sofistike, çarpıcı, feminen

İtalyan Nerola Prensesi’nin sık sık banyo suyunda ve kıyafetlerinde parfüm olarak kullandığı büyüleyici zarif kokusuyla saflığı yansıtan Neroli; Misbahçe’nin Çiçek Buketi Aromatik Kolonyası’nın ana notasını oluşturur. Son derece parlak narenciye harmonisi, seçkin-çiçeksi kokusuyla birleşerek elegan ve incelikli bir koku yayıyor.

Çiçek Buketi Aromatik Kolonyası’na; güçlü kadınların simgesi zor şartlarda bile açabilen Mimoza eklenerek kullanıcılara ılık pudramsı kokusuyla merak uyandıran bir kapı açıyor. Narin ama ışıltılı Mimoza, asaletiyle imzasını bırakıyor.

Vanilya ve Ylang Ylang ile koku sıcaklaşarak duyularınızı yumuşatırken egzotik bir deneyim sunarkan Lavanta ile dengeleniyor. Son olarak eşsiz Itır çiçeği ve Gül Hidrosolü,  Gliserin ile bütünleşerek cildinizde pürüzsüz bitişli bir yumuşaklık sağlıyor ve besliyor.

Geleneksel kolonya %100 doğal uçucu yağlar, bitki hidrosolleri ve Gliserin ile fark yaratarak çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ürün haline geliyor!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI