Ana SayfaYaşamMichael Kors`tan `Watch Hunger Stop` Kampanyası

Michael Kors`tan `Watch Hunger Stop` Kampanyası

Ekim 2014’te, Michael Kors kişisel olarak Watch Hunger Stop T-shirt’ü ile poz verip #WatchHungerStop etiketi ile sosyal medyada yayınlayan herkes için açlıkla mücadele eden çocuklara besin değeri yüksek yiyecek yardımı yapma sözü verdi. Buna ek olarak kampanyanın bugüne kadar Michael Kors 100 Serisi’nden satılan her saat için World Food Programme (WFP)’a Michael Kors 100 öğün yemek bağışlandı. Dünya çapında saat satışları, online kampanya katılımcıları ve bağışçılar sayesindebugüne kadar dünya üzerinde açlıkla karşı karşıya olan çocuklara 10 milyon yiyeceğin ulaştırılması sağlandı.
Dünya çapındaki aç çocuklara 10 milyon öğün gönderilmesini sağlayan Michael Kors’a United Nations World Food Programme (WFP) tarafından da Uluslar Arası Açlıkla Savaş Elçisi onuru verildi.
WATCH HUNGER STOP DİJİTAL TİŞÖRTÜNÜZÜ YARATIN
Ayrıca  “Watch Hunger Stop”   kampanyası kapsamında açılan www.watchhungerstop.com internet sitesi ile 2015 Ekim ayı boyunca bağışçıların seslerini duyurabilmeleri adına fotoğraflarını çekerek ya da videolarını kaydederek yarattıkları dijital tişörtler ile tüm dünyaya seslerini duyurmaları sağlandı. Galeriye kaydedilen her dijital tişört için Michael Kors’un ihtiyaç sahibi çocuklara 50 öğün yemek bağısında bulunduğu kampanyada “1 DİJİTAL TİŞÖRT = 50 ÖĞÜN YEMEK”   olarak hedeflendi. Kampanya dâhilinde Lily Aldridge, Candice Swanepoel ve Liu Wen Michael Kors’un açlıkla savaşına destek olmak için “Watch Hunger Stop” tişörtleri ile poz verdiler ve kampanyanın videosunda yer aldılar. Katılım gösteren tüm dünyadan yüz binlerce kişi ile aç çocuklara 1 Milyon Öğün Yemek bağışına ulaşılması hedeflendi.
KAMPANYAYA SİZ DE DESTEK OLABİLİRSİNİZ

Michael Kors, dünya çapında yarattığı ve United Nations World Food Programme (WFP) ile birlikte yürüttüğü “Watch Hunger Stop” kampanyası dâhilinde açlıkla savaşın simgesi olarak Bradshaw 100 saatlerini tasarladı. Her sene limitli sayıda üretilen ve sadece Michael Kors butiklerinde ve internet sitesinde satılan ikonik saatleri her sene farklı bir tema tasarımı ile açlığa dikkat çekiyor. 
Bu sene Bradshaw 100 saatlerinin içerisinde yer alan Dünya haritası ile dünyadaki açlığa dikkat çekilmesi hedefleniyor. Saatin arka tarafında ise Michael Kors’un imzası WATCH HUNGER STOP mesajı ile yer alıyor. Saatlerin satışı “1 SAAT= 100 ÖĞÜN.” hedefiyle tüm dünyada Michael Kors butiklerinden  ve michaelkors.com’dan yapılıyor. Saatlerin Türkiye’de satışı ise Ekim ve Kasım 2015 tarihinde gerçekleştiriliyor.
* Watch Hunger Stop Koleksiyonu’nda yer alan saatler 1.325TL’den satışa sunuldu. Satılan her saat için, Michael Kors tarafından WFP’ye $25 bağış yapılmaktadır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI