Ana SayfaModaMerve Boluğur ile koleksiyonu üzerine

Merve Boluğur ile koleksiyonu üzerine

Tasarım yapmaya nasıl karar verdiniz? Codentry ve Merve Boluğur ortaklığı nasıl ortaya çıktı?
Küçük Sırlar dizisinde giydiğim, adL markasının hazırladığı koleksiyonun çok beğenilmesiyle beraber grubun Codentry markasından böyle bir teklif geldi. Beğendiğim bir marka olduğu için hemen kabul ettim. Sonrasında ise beraber çalışmaya başladık.

Koleksiyonda ilham kaynaklarınız neler?
Kendi beğendiğim kumaşlar, sevdiğim dekoltelerden yola çıkarak ve dışarıda bulamadığım,  giymek istediğim parçaları hayal ederek başladım.

Koleksiyonu 1-2 cümleyle nasıl anlatırsınız?
Sanırım şık ve gotik olarak tanımlayabilirim.

Koleksiyonda favori parçalarınız hangileri?
Bordo V yaka gece elbisesi, turkuaz diz altı yüksek vatkalı elbise ve cupra kumaştan hazırladığımız pembe bluz koleksiyonun çizgisini yansıtan ve koleksiyonda benim için öne çıkan parçalar. Ayrıca beyaz dantelli bluz ilk tasarımımım ve bu nedenle onu da çok seviyorum. Tribal desenli ve batik baskılı modeller de farklı bir enerjisi olduğu için favorilerim arasında. Tütü elbise ve etekler de bu sezon çok moda ve en çok beğenilen parçalar arasında yer alıyor. 

Tasarımlarınızı insanların üzerinde görmek nasıl bir duygu?
Tasarladığım kıyafetleri başka kadınların üzerinde görmek tabi ki güzel ve oldukça keyifli bir duygu…

Kendi tarzınızı nasıl tanımlarsınız?
Kendi tarzım için ‘Rahat ve şık’ diyebilirim.

Stil sırlarınız neler, giyinirken en çok nelere dikkat ediyorsunuz?
Stil konusunda öncelikle kendi zevkime güveniyorum. Codentry için hazırladığım koleksiyonda kendi tarzımdan yola çıktım. Kişisel zevklerim doğrultusunda ortaya bir konsept çıkarttım ve koleksiyonu sevdiğim renkler üzerinden giderek hazırladım. Renklerde ağırlığı en sevdiğim renkler olan siyah, kırmızı ve yeşil renge verdim.

Tasarım yapmaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Her kadın gibi ben de alışverişe çıkmaktan ve kendi kombinlerimi yapmaktan hoşlanıyorum. Ama benim asıl işim oyunculuk tabii ki.

Ten renginiz ve cildiniz çok beğeniliyor. Güzellik sırlarınız var mı?
Cildimi sadece temizlemekle yetiniyorum, zaten ciltle fazla uğraşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Sette çok yoğun vakit geçirdiğimiz için sürekli saçlarımız işlem görüyor ve doğal olarak yıpranıyor. Bundan dolayı saçıma özen gösteriyorum. Saçımı sağlıklı uzatmak ve canlılığını kaybetmemesi için düzenli aralıklarla bakım yapmaya dikkat ediyorum.

Haftada iki gün pilates yapıyorum. Eğer vaktim olursa bu 3 gün oluyor. Set dışında ise makyaj yapmaktan çok hoşlanmıyorum, kırmızı ruj hariç tabii.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI