Ana SayfaYaşamMemento Filmi Yeniden Çekiliyor

Memento Filmi Yeniden Çekiliyor

AMBI Pictures’tan Andrea Iervolino ve Monika Bacardi’nin yapımcı koltuğunda oturacağı filmin vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.

Christopher Nolan’ın kardeşi Jonathan Nolan’ın yazdığı kısa bir hikayeden uyarladığı film, 2000’li yılların en iyi filmleri arasında gösteriliyor.

Filmin yapımcılığını üstlenen Andrea Iervolino, filmi on kez izleyenlerin bile hala tüm detaylarıyla tam anlamıyşla anlayabilmek adına filmi yeniden izleme ihtiyacı hissettiğini vurguladı.

Başrolünde Guy Pearce’ı izlediğimiz film, hafıza kaybı yaşayan ve karısının katilini bulmak için vücuduna dövmeler yapan Leonard isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor.

En İyi Orijinal Senaryo dalında Oscar adaylığı kazanan filmin yeni uyarlamasında Christopher Nolan’ın herhangi bir şekilde yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor. 

Memento‘yla birlikte Donnie Darko, Cruel Intentions ve Sliding Doors  gibi filmlerin de yeniden yapım haklarını satın alan Exclusive Media Group’un yakın geçmişte çekilen bu filmleri yeniden çekme fikri ile ne kadar kazanç sağlayabileceği ise tartışma konusu..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI