Ana SayfaMagazinMeghan Markle, Prens William ve Prens Harry'nin Arasını Açtı

Meghan Markle, Prens William ve Prens Harry’nin Arasını Açtı

İngiltere kraliyet tahtının ikinci varisi Prens William (34) ile kardeşi Prens Harry (32) arasının, ABD’li oyuncu Meghan Markle yüzünden açıldığı iddia edildi. İngiliz Daily Mail’e konuşan kraliyet ailesine yakın bir kaynak, Prens William’ın, kardeşi Harry’nin 35 yaşındaki aktris ile geçtiğimiz aylarda başlayan ilişkisini basına açıklamasının ardından çok öfkelendiğini söyledi.
 
Kaynak, “Prens William, kardeşinin kraliyet ailesinin gizlilik ilkelerini hiçe saydığını söylüyor. Kardeşiyle çok yakın olduğunu, ancak kraliyet geleneklerinin Harry’nin özel hayatından çok daha önemli olduğunu vurguluyor. Bu nedenle de Harry’nin daha yeni başlamış bir ilişkiyi basına açıklamasına kızıyor” şeklinde konuştu. İddiaya göre, “Söz konusu ilişkinin ne kadar süreceğini kimse bilmiyor; ciddiler mi, evliliğe gidecek mi, bilmiyoruz” diyen Prens William, kaynakla yaptığı özel sohbette, “Harry’nin büyük bir hata yaptığını düşünüyorum. Hele duygusal bir konuşmayla bunu basına açıklaması ileride onu ve ailemizi daha zor bir duruma sokacak” ifadelerini kullandı.
 
Prens Harry’nin, sevgilisi Markle’a kraliyet koruması tahsis etmesine de sinirlenen Prens William, bunca olumsuzluğa karşın kardeşinin ilişkisini destekleyeceğini söyledi.


 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI