Ana SayfaYaşamMedia Markt`tan evlilik danışmanı hizmeti

Media Markt`tan evlilik danışmanı hizmeti

Dünyaca ünlü markaları düşük fiyatlarla buluşturan Media Markt, yeni evleneceklerin veya yuva kuracak olanların hayatını kolaylaştıracak bir uygulama başlatıyor. Mağaza içinde oluşturulan özel bölümlerde hizmet verecek “Yuvakuran” danışmanları, müşterilerin ihtiyaçlarından, günlük alışkanlıklarına, yaşam biçim ve alanlarına kadar pek çok kritere göre beyaz eşya seçimlerinde tavsiyelerde bulunuyor.

Projenin ilk olarak Türkiye Media Markt’ta başladığını, Avrupa’nın bu hizmeti diğer ülkelerde hayata geçirme fikrini sıcak baktığını anlatan Media – Saturn Türkiye CEO’su Gürcan; özellikle kadınların tüm beyaz eşya ürünlerinin tek marka olması yönünde bir eğilimi olduğunu belirterek, farklı markaların ürünlerinden bir set veya paket oluşturmanın daha ekonomik olduğunu söyledi.

Media Markt’ın yuvamicinceyizlistesi.com sitesi ile hizmete sunduğu yepyeni servisiyle nişanlı çiftler çeyiz listesini oluşturabiliyor. Sosyal medyadan tek tıkla paylaşılabilen liste ile çifte hediye almak isteyen Media Markt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr üzerinden alışveriş yapabilecek ve çifte düğün hediyelerini bu liste üzerinden verebilecekler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI