Ana SayfaMagazinMBFWI Kick Off Partisi

MBFWI Kick Off Partisi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 5. sezonu,  16 – 21 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a geri sayım, etkinliğin gerçekleşeceği Karaköy Antrepo 7’de 25 Şubat 2015 Çarşamba akşamı etkinliğin isim sponsoru Mercedes-Benz Türk ve IMG Doğuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen “kick-off” parti ile başladı. Mehtap Elaidi, Gül Ağış, Hande Çokrak, Hakan Akkaya, Nedret Taciroğlu ve Gülçin Çengel gibi moda tasarımcılarının dışında Levent Erden, Ahu Yağtu, Burcu Esmersoy, Levent Özçelik, Koray Candemir, Naz Elmas Kıramer, Başak Dizer ve Tanem Sivar gibi moda ve sanat dünyasının önemli oyuncularının bir araya geldiği partide davetliler Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un yeni sezonunu, eğlenceli bir parti ile kutladılar. 

Gecenin ilgi odağı Mercedes-Benz Türk tarafından sunulan, moda fotoğrafçısı Onur Dağ imzalı sahne arkası fotoğraflarını içeren “Backstage Entrance” kitabının üçüncüsünün sergilendiği enstalasyon oldu. Enstalasyon kapsamında Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un bir önceki sezonunda Mercedes-Benz Türk’ün sunduğu “Mercedes-Benz presents Maid in Love” defilesinin sahne arkası fotoğrafları, davetlilere sunuldu. Ceyda Balaban’ın kreatif direktörlüğünü üstlendiği etkinliğe özel olarak Londra’dan gelen Türk asıllı DJ Johnny Rock, setleriyle davetlilere keyifli anlar yaşattı. “Backstage Entrance 3” kitabının grafik tasarımını Ömer Ağustoslu üstlendi. Karaköy’ün çekim noktası mekanlarından Gaspar da, Antrepo 7’de etkinliğe özel bir pop-up bar kurdu. Etkinliğin isim sponsoru Mercedes-Benz de B-Serisi ve smart fortwo coupé otomobillerini Antrepo 7’de sergileyerek tüm davetlilerin beğenisini topladı. 

16 – 21 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da Türk ve uluslararası marka ve tasarımcıların Sonbahar/Kış 2015 koleksiyonları sektör profesyonellerine sunulacak. Etkinlik, Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından medya, perakende ve moda profesyonelleri başta olmak üzere binlerce kişiyi bir araya getirecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI