Ana SayfaYaşamMaymunlar Cehennemi: Savaş'tan Yeni Fragman

Maymunlar Cehennemi: Savaş’tan Yeni Fragman

Türkiye’de Maymunlar Cehennemi: Savaş ismiyle vizyona girecek filmin yönetmenliğini Matt Reeves üstleniyor. Reeves son zamanlarda Batman filmini yönetecek olmasıyla adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Daha önce de Dawn of the Planet of the Apes ve Cloverfield’daki başarısıyla ismini duyurmuştu. Büyük savaşın konu edileceği filmin senaryosunu ise Mark Bomback kaleme aldı.
 
Son filmde Ceaser liderliğindeki maymunlar, albayın önderliğindeki insanlara karşı mücadele vermek zorunda kalıyor. Yaşanan tüm kayıplardan sonra Ceaser karanlık güdülerine karşı koymaya çabalıyor. Irkına yapılanların intikamını almak üzere harekete geçmesi albay ile karşı karşıya gelmesine neden oluyor. Bu mücadele gezegenin ve üzerinde yaşayanların kaderini belirliyor.
 
Serinin son halkasında başrolleri Andy Serkis ve Woody Harrelson paylaşıyor. Onlara Judy Greer, Steve Zahn, Terry Notary, Karin Konoval, Max Lloyd-Jones ve Alessandro Juliani gibi isimler eşlik ediyor. Hikayeyi görkemli bir şekilde sonlandıracak olan Maymunlar Cehennemi: Savaş ülkemizde 14 Temmuz‘da vizyona girecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI