Ana SayfaYaşamMayıs ayındaki 3 gökyüzü olayına dikkat

Mayıs ayındaki 3 gökyüzü olayına dikkat

1. Merkür’ün İkizler burcunda yani doğal alanındaki rahatlığını, ifade özgürlüğünü, bilgiyi işleme yeteneğini, zekanın bileylenmiş, keskinleşmiş, yükselmiş halini. Merkür 7 Mayıs’dan itibaren İkizler burcunda olacak. 29 Mayıs’da Yengeç burcuna geçiş yapacak.

2. Venüs’ün Boğa burcunda yani doğal alanına geçerek sevecen, içten, karşılıksız ve zevk almaya odaklanan halinde aşkı bulmayı, sevgiyi yaşamayı, parayı katlayarak çoğaltmayı. Venüs 29 Mayıs’dan itibaren Boğa burcunda yol alacak.
3. Şans ve disiplini aynı platformda buluşturan, mutlulukla tanıştıran, ortak çalışmalarda başarıyı getiren Jüpiter-Satürn üçgen açsının 24 Mayıs da zirve yapmasını. Bu açı ay boyunca etkili olacak ancak gerçek getirisini 24 Mayıs( 1 hafta önce-1 hafta sonrası) da yaşayacağız. 
Mayıs ayında 3 döneme dikkat etmeliyiz:
1. Mayıs’ın ortasında gerçekleşen Akrep burcundaki dolunayın nefesindeki ölüm kokusuna. 9-19 Mayıs arasında etkili olan dolunay da ne yazık ki Satürn-Ay kavuşumu Akrep burcunda meydana gelecek. Neyse ki Ay şansı simgeleyen Jüpiter’den destek alacak ve şans eseri ölümden dönenlerin hikayelerine şaşıracak ve hatta şok olacağız. Ve yine neyse ki Satürn geri gidiyor fazla baskıcı davranamayacak. Yine de çok dikkatli olmalıyız.
2. Mayıs’ın 28’inde İkizler burcunda gerçekleşen yeniay, yeni başlangıçlar getirecek fakat Ay-Neptün olumsuz açısı yeni başlangıçların hayal kırıklığı da yaratabileceğine karşı uyarıyor. Aman dikkat! Yeniliklere umutla başlarken kandırılmayın, yanıltılmayın. Yeniay 23 Mayıs-1 Haziran arasında etkili. 
3. Mayıs ayın 20’si ayın en tehlikeli günü. Mars epeydir gerilediği Terazi burcunda durağanlaşacak. Ve o gün sert gezegenlerin arasında uzun zamandır dönüşüm ve değişime davet eden olumsuz açıyı tetiklemiş olacak. Adalet için ölmeyi, savaşmayı veya patlatmayı göze alabilir. 19-20-21 Mayıs günleri öfkenizi kontrol edebilmelisiniz. Kışkırtanlara gülüp geçin. 21 Mayıs’dan sonra hesaplaşmanız daha kolay olabilir. Mayıs’ın keyiflerini doyasıya yaşamanız dileğimle..
Su Karakuş
Uzman Astrolog

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI