Ana SayfaYaşamMayıs 2017 Burç Yorumları

Mayıs 2017 Burç Yorumları

İYİLİĞİN DEPER KAZANACAĞI AY: MAYIS

3 Mayıs’da Merkür gerilemesi sona eriyor. 21 Mayıs’da Merkür’ün gölge, yani hata yaptıran, hatalı kararlara ve düşünüşlere neden olan dönemi sona eriyor. Bu da demektir ki ayın 16’sına dek liderlik, yeni başlangıçlar, tartışmalar, risk almak gibi konularda dikkatli olmalı. 16’sından, 21’ine dek varlıklar, özgüven, benimsediğiniz kişiler, mal ve mülklerle ilgili yeni başlangıçlar yapmakta acele etmemeli tüm burçlar risk altında.
21 Mayıs’dan itibaren kararlarınızda, sözleşme yapmakta ve ilerlemekte özgürsünüz. Tabii Merkür gerilerken doğduysanız istisnasınız. Zira bu evre kafanızın açılmasını, algılarınızın netleşmesini sağlayacaktır.
11 Mayıs 00:44’de Akrep burcunun 20.derecesinde bir dolunay oluşuyor. Akrep burcu ölümün, köklü dönüşümün, bitişlerin ve ameliyatlarla başkalarının kaynaklarından yararlanmanın alanı. Hayatın bitişinden borçların bitişine, operasyonlarla yeni bir görüntü veya sağlık kazanmaktan, bakış açımızı köklü bir biçimde değiştirmeye kadar birçok tamamlanma ve sonlanma evresi dolunayda yaşanacak. Dolunay 5-15 Mayıs arasında etkisini sürdürecek. 
Dolunay’ın açıları gayet olumlu. Güneş ve Ay Plüton’dan destek alırken köklü dönüşümleri isteğinizle gerçekleştirmeniz ve güçlü kişilerden destek almanız da mümkün olur. Dolunay bol sürpriz getirecek. Uranüs-Merkür kavuşumu sevindirici haberleri ve Satürn’ün bu kavuşuma vereceği destek anlaşmaların uzun vadeli olacağını müjdeliyor. Hedefe ulaşmak ve şansı yakalamak da Mars-Jüpiter üçgen açısıyla mümkün olacak.
19 Mayıs’da Satürn-Uranüs arasında oluşan üçgen açı toplumsal ve bireysel konularda oluşacak şansın dirençle ve sabırla geleceğini anlatıyor. Eskilerin revize edilip yenilenmesi iç huzura ve sevince neden olacak. 
20 Mayıs’da İkizler burcuna geçiş yapan Güneş, bilmek öğrenmek ve bilgiyi başkalarına yaymak gibi amaçlarla canlanmanızı sağlayacak.

25 Mayıs yeniayı 4 derece İkizler burcunda 22:46’da meydana geliyor. Yeniay yeni bilgilere ulaşmanızı ve bu bilgileri iyi/kötü amaçlar için kullanmanızı sağlayacak. Hangi amaca hizmet edeceğiniz size bağlı. Venüs-Plüton karesi kötücül amaçların kişiye ağır bedeller ödetebileceğini anlatırken, Satürn-Uranüs üçgeni iyicil amaçların devamlılığını sağlamak için gereken desteği ve sukuneti sağlayacak. 

Keyifli bir ay dilerim.
Uzman Astrolog Su Karakuş
www.sukarakus.com
İnstagram/ twitter/ facebook: sukarakus

Su Karakuş’tan detaylı Mayıs ayı burç yorumları için ise burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI