Ana SayfaYaşamMayıs 2016 Burç Yorumları

Mayıs 2016 Burç Yorumları

Heyecan Veren Ay: Mayıs

Mayıs ayına 5 gezegen gerilerken başlıyoruz. İletişim araçlarını, seyahatleri ve ilişkilerdeki algıyı yöneten Merkür ilk 3 hafta boyunca geri gidecek, yanlış anlamalara ve hataların bedellerini ödememize neden olacak. Korumak mümkün mü? Evet..

 2 kez dikkat etmek, not almak, unutkanlıklara karşı önlem almak ve zekamıza pekde güvenmemek yerinde olur. Yeni bir iletişim aracı almak, yatırım yapmak veya sözleşme imzalamak da bu dönem için uygun değil!

Savaşma gücünü, azmi, kararlılığı ve iradeyi temsil eden cesaret elçisi Mars 27 Mayıs`a kadar Yay burcunda, ay sonuna dek Akrep burcunda gerilemesini sürdürecek. Enerjinin düştüğü, kararsızlıkların ve kazaların arttığı bu dönemden korunmak mümkün mü? Evet..

Ani öfke nöbetlerine kapılmamak, kararlı adımlar atmak ama risk almamak öncelikler olmalı.

Satürn ay boyunca Yay burcunda gerileyecek. Nasıl korunalım? Basın-yayınla ilgili tembelliklere yer vermeyerek, eğitimi devam edenler ve tanınma yolunda ilerleyenler için disiplinsizlikten kaçınmak ve zorlu koşullara yenilmemek sabretmek yeterli. 

Plüton ay boyunca Oğlak burcunda gerileyecek! Ne yapmalı? Kariyerinizi zedeleyecek ve otorite figürleriyle başınızı derde sokacak şeytani planlardan vazgeçmeli. Güç gösterilerine derhal son vermeli ve köklü değişiklikler yapmadan önce iyice araştırmalı.

Mayıs dikkati 2 katına değil 20 katına çıkartmamız gereken bir ay.

Peki beni ne heyecanlandırıyor dersiniz? 

Şans, bolluk, bereket planeti Jüpiter 9 Mayıs’a dek Başak burcunda gerileyecek ve sonrasında ilerleyerek şansı yeniden davet edecek. En büyük zenginlik sağlık. Daha sağlıklı kalmanın yeni yollarını önümüze serecek. Üstelik bunu 15 gün öncesinden yapmaya başlayacak. Yani Mayıs ayının başından sonuna dek Jüpiter bize destek veriyor. 

5 Mayıs`da yeniay Boğa burcunun 16.derecesinde doğacak ve yeni gelirler, yeni yatırım olanakları çıkaracak karşımıza. 5 gün öncesinden başlayan etkisi ile yenilikler 1-10 Mayıs arasında hayatımızı şenlendirecek. 

12 Mayıs`da Venüs-Jüpiter arasındaki uyum güven duyacağınız biriyle aşkı ve ortak yaratıcı projelerin getirilerini davet edecek. 

22 Mayıs`da Yay burcunun 1. derecesinde dolunay oluşuyor. Dolunay-Venüs karşıtlığı pahalı bedeller ödenecek sonlanmalara işaret ediyor. Tanınma programını bitirmek, eğitiminize son vermek, yasal süreçlerin tamamlanması beklediğinizin üstünde ödemeler yapmanıza ve ilişkilerinizi riske atmanıza neden olabilir. 

24 Mayıs`da Merkür doğru yoluna girdikten sonra Merkür-Jüpiter arasındaki olumlu açı sözleşme ve anlaşmaların mutluluğa dönüşmesine tanıklık edecek. 

Mayısın en tehlikeli günü 26 Mayıs ( tabii 5 gün öncesinden 5 gün sonrasına dek dikkatli olunmalı). Jüpiter-Satürn arasındaki sert açı disiplinsizlik ve gevşeklik halinin şanssızlıklara neden olabileceğini vurgulayacak. 

Heyecanlı ve her günü bir birinden farklı Mayıs’ı mutlu geçirmeniz dileğimle..

Detaylı burç yorumları için tıklayın…

– Koç Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Boğa Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– İkizler Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Yengeç Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

–  Aslan Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Başak Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Terazi Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Akrep Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Yay Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Oğlak Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Kova Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

– Balık Burcu Mayıs 2016 Burç Yorumu

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI