Ana SayfaYaşamMaxx Royal Kemer Resort ile Tatilin Keyfini Çıkarın

Maxx Royal Kemer Resort ile Tatilin Keyfini Çıkarın

Ev ve iş hayatı arasında koşuşturmaya kapılan herkesin tek bir hayali vardır: Kusursuz bir yaz tatilinde tüm yorgunluğu atmak. 

Tüm yıl boyunca şehir hayatının stresinden arınmak için 1 hafta kısa bir süre gibi gelebilir. Ama bu 1 hafta süreyi ne kadar dolu dolu değerlendirirseniz o kadar karlı çıkarsınız. 

Biz de tüm senenin yorgunluğunu en güzel şekilde nerede atarız diye araştırırken Antalya Belek ve Kemer’deki Maxx Royal otelleri gözümüze çarptı. İyi ki de çarpmış. Yapabileceğimiz en konforlu, en dolu dolu tatili burada yaptık ve sizin de böyle güzel bir tatil geçirmeniz için tüm notlarımızı sizlerle paylaşmaya karar verdik.

Maxx Royal Kemer Resort, Kemer merkeze 6 km, Antalya şehir merkezine 50 km, havaalanına ise 60 km uzaklıkta. 

Türkiye’nin lüks otellerinden biri, hatta en lüksü bile de diyebiliriz. Lüks derken abartmıyoruz Maxx Royal Kemer Resort, birçok ünlü isimlerin de tercih ettiği bir otel. Öyle ki biz otelden ayrıldıktan bir hafta sonra, dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ve dillere destan güzelliğiyle ün salan model Irina Shayk bu otelde konakladı (Onları bir hafta arayla kaçırdığımız için ne kadar üzgün olduğumuzu da dile getirmeden geçmek istemedim). 

Otele girdiğiniz andan itibaren, aynı Maxx Royal Belek‘te olduğu gibi burada da tatilinize “Maxx Her Şey Dahil” sistemiyle başlıyorsunuz. Maxx her şey dahili özellikle vurguluyorum çünkü otel mutfağı uçsuz bucaksız bir lezzet dünyası. Muhtemelen siz de birkaç kilo alıp dönebilirsiniz. Ama kusursuz bir tatildeyken de bunu takmazsınız diye umuyoruz. 

Otelin ritüeli haline gelen çikolata soslu çileklerin yanında şarap ikramlı karşılaması, harika bir tatil geçireceğinizin ispatı gibi adeta. Ekim ayının ortası olmasına rağmen otel yine full. Tabii tahmin edersiniz ki yabancılar çoğunlukta. Etrafı yeşilliklerle çevrelenmiş otelde, belli saatlerde sevimli keçileri küçük turlar atarken görmeniz de mümkün. 

Otelde altı çeşit oda seçeneği var: Süit, Maxx Laguna Süit, Royal Beach Villa, Royal Residence Aile Süiti, Maxx Laguna Dubleks Süit ve Presidential Villa.

Gelelim bizim kaldığımız villaya: Royal Beach Villa. Tek kelimeyle muhteşem! Size özel havuza girmek, bir balkon kapısı kadar yakınınızda… Fakat “Yok ben havuz istemem, deniz istiyorum” derseniz de, villadan çıkıp yaklaşık 15 saniyelik bir yürüyüşle denize ulaşabilirsiniz.  

Siz de bizim gibi kendinizi gerçek anlamda evinizde hissetmek istiyor, bir yandan da tatilin keyfini doyasıya çıkarmanın hayali kuruyorsanız kesinlikle doğru yer Maxx Royal Kemer Resort!  

Odamıza gelip küçük bir havuz sefasından sonra, otelin harika lezzetlerini keşfetmek için Azure Court Restoranlar Sokağı’na doğru yola koyulduk. Öğlen yemeği için, Azure Italia mutfağını tercih ettik. Çok lezzetli bir yemeğin ardından, oteli keşfe çıktık. Bir de ne görelim? Burada da başımızın tatlı belası harika çikolatalar var! Üstelik çeşitler Maxx Royal Belek Golf Resort’tan daha da değişik. Kerevizlisinden tutun da, pancarlı çikolatasına kadar… Yani tatlı ve pastane kısmına girersek, inanın sayfalar sürecek bir yazı yazabilirim… O nedenle kısa kesiyorum. 

Yaşadığımız bu küçük tatlı krizi sonrası, kendimizi Antalya’nın ılık sularına bırakalım dedik. İki kum, biri taş olmak üzere, otelde üç farklı plaj seçeneği var. Biz, odamızın hemen önünde bulunan Cabana’lı plajı tercih ettik. Güneşin batışını burada izlemek gerçekten insanı fazlasıyla rahatlatıyor.

Bu arada rahatlamak demişken, Maxx Royal Kemer Resort’un en çok sevilen bölümlerinden biri de Spa. Ne yalan söyleyelim, Aven Royal SPA’nın benzersiz ortamında, eşsiz bakım ve uygulamalarla hayat enerjimizi yükseltip bedenimizi ve ruhumuzu “birazcık” şımarttık. 4000 m²’ lik geniş bir alan üzerinde özenle tasarlanmış olan Aven Royal SPA, sauna, buhar odası, Türk hamamı, hamam bakım servisleri, masaj servisleri, tuz odası,Tepidarium, Rhassoul sauna, jakuzi, masajlı duş, dinlenme alanı, kapalı havuz, çocuk havuzu, buz çeşmesi, Rhassoul terapi, bio sauna, ozon sauna, yüz ve vücut bakım servisleri, solaryum, Reiki terapisi, aquatic gym, SPA butiği, klinik servisleri (LPG, CACI, Silkpeel, Cryolipo, diyetisyen programları ve SPA Private Suit hizmeti sunuyor. Ayrıca Maxx Royal Belek‘te olduğu gibi, Maxx Royal Kemer’de de; spor salonu, çocuklar için özel oyun alanları bulunuyor.

Yenilenip, tazelendikten sonra geldik akşam yemeğine. Yemek çeşitliliği bol demiştim en başta hatırlarsanız. Tam olarak birbirinden lezzetli altı değişik restoran içinde tercihimizi yapıp Azure Fish’e karar verdik. Otelin gezilecek daha çok yeri var. Yemekte daha fazla vakit harcamadan keşfe koyulduk. Tangerine Beach Club‘ta özel bir doğum günü konseri vardı şansımıza. Ha oldu da siz farklı bir eğlence türü istediniz, o zaman Azure Court Restoranlar Sokağı’nda yer alan Azure Court’u tercih edebilirsiniz. Burada birbirinden özel şovlar ve kaliteli müzik eşliğinde eğlencenize devam edebilirsiniz. 

Tangerine Club’ta konserden sonra, enerjik bir parti başladı. Fakat biz daha fazla devam edemedik. Nedeni ise benim küçük bir sağlık sorunu yaşamam. 

Bu da oldukça önemli bir olaydı! Çünkü sağlık sorunlarıyla bu kadar detaylı ilgilenilmesi özellikle de otel içerisinde her yerde olmayan bir özellik.  


Partiden sonra odaya geçtiğimizde, sol bacağımda inanılmaz bir ağrı başladı. Arkadaşımla, gecenin ilerleyen saatlerinde dayanılmaz olan ağrıyı nasıl keseriz diye düşünürken arkadaşım bizimle ilgilenen asistanı aradı ve olaydan bahsetti. Telefondan beş dakika sonra gecenin 03.00’da kapımızda hemşire belirdi. Hemen yapılması gerekeni yaptı ve dayanılmaz olan ağrım kesildi. Yoksa gecenin o saatinde, otele en yakın hastaneyi aramakla geçirebilirdik. Normal şartlarda otelde doktor da bulunuyor. Fakat gecenin o saatinde nöbetçi olarak hemşire kalıyormuş. Bu tarz acil durumlar için. Hemşire, eğer ağrım geçmezse hemen en yakın hastaneye de götürebileceğini söyledi. Neyse ki iğneden sonra ağrım geçti. Her şey iyi, hoş giderken birden böyle talihsiz durumlar olabiliyor. Sağlık konusunda böyle acil bir müdahalenin olması her şeyin ötesine geçti benim için. 

Sabah Azure Turk restoranında bol çeşitli kahvaltımızı da yaptıktan sonra, otelden ayrılmadan önce odamızın önündeki havuzumuzla vedalaştık ve odamızdan çıktık. 

Süper ilgili ve nazik otel çalışanlarına tekrar teşekkür eder, Maxx Royal Kemer’de kusursuz bir tatil geçirmek isteyenlere bir önerimizle yazıyı sonlandırmak istiyoruz: Erken rezervasyon yapmanın avantajını yaşamak için elinizi çabuk tutsanız iyi olur! Böyle bir tatili son dakikaya bırakmak emin olun istemezsiniz… 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI