Ana SayfaYaşamMaxi Dolphin Türkiye`de

Maxi Dolphin Türkiye`de

Denizcilik sektöründe 11 yıldır adından başarı ile söz ettiren Moris Algazi, Atlantis Yachts’dan sonra Maxi Dolphin ile anlaşarak Algiz & Sons ailesine bir marka daha ekledi. İtalya’da özel yapım tekneler üreten firmalar arasında 1 numaralı isim olan Maxi Dolphin, yaptığı bu anlaşma ile İtalya, Fransa ve Hırvatistan’dan sonra dördüncü distribütörlüğünü Türkiye’de Algazi & Sons’a vererek hizmet ağını da genişletti. 

Maxi Dolphin doğa, deniz ve yelken tutkunları için 1987 yılında İtalya’nın Erbusco bölgesinde faaliyete geçmesiyle başladı. 2007 yılından itibaren ise deniz deneyimini farklı bir şekilde yaşamak isteyen, özgürlüklerine düşkün ve günlük yaşamın ötesinde tatmin edici bir duygu hissi ile denizin üzerinde olma arzusunda olanlar için motor yat üretimine başlandı.

Birbirinden ünlü mimarların tasarımları ile şekillenen Maxi Dolphin modelleri, tasarımları ile olduğu kadar hızlarıyla da tam bir performans teknesi olarak hazırlanıyor. Bir yıldan az bir sürede hazırlanan tekneler, işlerinde profesyonel olmuş bir ekibin elinden çıkıyor. Her zaman en iyisini hedefleyen Maxi Dolphin, en iyi mühendisler, en iyi mimarlar, en iyi teknoloji uzmanları ve en iyi eleman kadrosu ile uyum içerisinde hazırladıkları yatlarında en son teknoloji ve malzeme de kullanılarak her zaman yeni bir proje ve yorum ile tasarlanıyor.

Tüm bu nedenlerle sahibinin hayal ettiği ve planladığından daha fazlasını düşünen ekibiyle bir Maxi Dolphin’i “anında” bulmak kolay olmuyor…

İşte tüm bu mükemmeliyetçi yaklaşımla yat tutkunlarının 1 numaralı ismi olan Maxi Dolphin, Ekim ayında düzenlenecek Pendik Boat Show Fuarı’nda Algazi & Sons standında Türkiye suları ile buluşacak…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI