Ana SayfaMagazinMasterChef Türkiye'de Bu Hafta Kim Elendi?

MasterChef Türkiye’de Bu Hafta Kim Elendi?

MasterChef aylardır elemeler ve yerlerine yedekten gelen yarışmacıların ardından, artık şampiyonluğa giden sürece başladı. 15 kişi yemeklerini artık şampiyonluk için hazırlıyor. Mavi takımın bazı haftalarda artı yarışmacı sayısıyla yarışacak olması da yarışmanın gidişatını değiştiren detaylardan. 

Büyük ilgi gören yarışmanın elenen isimlerini güncel bir şekilde hafta hafta sizlerle paylaşacağız.

MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu kim oldu?

MasterChef Türkiye’de son ikiye kalan Barbaros Yoloğlu ve Serhat Doğramacı, 2 ve 3 Ocak 2021 tarihlerinde hafta sonu boyunca yemeklerini final için hazırladılar. MasterChef Türkiye 2020 finali pazar gecesi canlı yayında finalistlerin imza tabakları ile gerçekleşti. İki gün boyunca yaptıkları yemeklere şefler tarafından verilen puanlamalar sonucunda şampiyon belli oldu.

MasterChef Türkiye 2020 birincisi, bu yılın MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı oldu. 

MasterChef Türkiye 2020 final ne zaman? Finale kim kaldı?

MasterChef Türkiye’de finalde birincilik için hünerlerini sergileyecek iki isim Barbaros Yoloğlu ve Serhat Doğramacı oldu.

Yarışmada uzun bir zamandan beri birlikte final mücadelesi vermek, rakip olmak isteyen yakın dostlar iki gün boyunca birincilik için yarışacak. MasterChef Türkiye 2020 finali, 2 ve 3 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleşecek ve yapılacak oyunlar sonucunda MasterChef Türkiye 2020 birincisi, şampiyonu belirlenecek.

29 Aralık Salı günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Finale giderken yarışmaya veda eden, MasterChef Türkiye 2020’de 3. olan isim Emir Elidemir oldu. Final yarışması üç ayrı oyunla gerçekleşti. Gün sonunda Emir ve Serhat’ın yaptığı tabaklardan aldıkları puanlar toplandı ve yarışmaya veda eden isim Emir Elidemir olarak açıklandı.

MasterChef Türkiye’de son üçe Serhat, Barbaros ve Emir kaldı. 

27 Aralık Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu hafta MasterChef’e veda eden isim Özgül Coşar oldu. Final yarışması üç ayrı oyunla gerçekleşti. Gün sonunda Emir ve Özgül’ün yaptığı tabaklardan aldıkları puanlar toplandı ve yarışmaya veda eden isim Özgül Coşar olarak açıklandı.

MasterChef Türkiye 2020 Son 4 Finalist!

MasterChef Türkiye’de son 4 finalist belli oldu! İsimlerine özel şef üniformalarıyla yarışacak isimler bu haftanın eleme gecesinin ardından belli oldu. Final için yarışacak dört isim; Emir, Barbaros, Serhat ve Özgül.

20 Aralık Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu hafta MasterChef’in son 4 finalistinden ilki olmaya hak kazanan ve pazar gecesi eleme stresi yaşamayan ilk ismi Emir oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Eray Aksungur oldu. Final yarışması iki ayrı oyunla gerçekleşti. Şalgam malzemesiyle gerçekleşen ilk yaratıcılık oyununu kazanan Barbaros oldu. Ardından Serhat ikinci oyunda başarılı bir şekilde çıkardığı şef tabağıyla bu hafta elenmekten kurtuldu. Son ikiye kalan Eray ve Özgül arasında yarışmaya veda eden isim Eray Aksungur olarak açıklandı.

MasterChef Türkiye 2020 son 5’li!

14 Aralık haftasına son beşe kalan yarışmacılar artık bireysel mücadelelerle başlayacak. Son beşliye kalan isimler Barbaros, Emir, Eray, Özgül, ve Serhat. 

13 Aralık Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu hafta MasterChef’e veda eden isim Sefa Okyay Kılıç oldu. Mavi takım kaptanı olan Sefa, diğer iki takım arkadaşı Barbaros ve Serhat ile birlikte eleme potasındaydı. Final yarışması Danilo Şefin tabağıydı. Barbaros tabağı başarılı bir şekilde çıkararak elemeden kurtulan ilk isim oldu. Son ikiye kalan Sefa ve Serhat arasında yarışmaya veda eden isim Sefa olarak açıklandı.

6 Aralık Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu hafta MasterChef’e veda eden isim Ebru Has oldu. Eray, Ebru ve Serhat bu hafta kırmızı takımı oluşturan üç yarışmacıydı ve bütün bir haftayı yenilgiyle geçiren takımdan bu üç kişi de elemeye kaldı. Final yarışması Mehmet Şef’in Karides ve Tarhana Crumble tabağıydı. Tabağı başarılı şekilde tamamlayan Serhat elemeden ilk kurtulan oldu. Son ikiye kalan Ebru ve Eray arasında yarışmaya veda eden isim Ebru oldu.

​29 Kasım Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Geçen hafta duyurulan Uğur Yılmaz Deniz’in diskalifiyesi bu hafta programa yansıdı. Bu nedenle bu hafta herhangi bir eleme gerçekleşmeden yarışmadan ayrılan isim Uğur Yılmaz Deniz oldu. 

​22 Kasım Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

MasterChef’te bu hafta elenen isim kırmızı takımdaki Ayyüce Kamit oldu. Sefa, Uğur ve Ayyüce üçlü elemeye kaldı. Somer şefin imza tabağını en başarılı şekilde çıkaran Sefa birinci oldu. Son ikiye kalan Uğur ve Ayyüce arasında yarışmaya veda eden isim Ayyüce oldu. Oysa bu hafta tüm meraklar Uğur’un elenip elenmeyeceğine dairdi. Çünkü cumartesi gecesi Acun Ilıcalı “Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir.” tweet’i ile Uğur’un diskalifiye edildiğini duyurmuştu. Bu nedenle de bu hafta eleme olmaması ihtimali güçlenmişti. 23 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak yeni hafta görüntülerinde ise Uğur’un yer almaması dikkat çekti. 

MasterChef Türkiye Uğur Yılmaz Deniz neden diskalifiye edildi?

Uğur Yılmaz Deniz, MasterChef Türkiye yarışmasından geçmişte Acun Ilıcalı’nın şahsına, Fenerbahçe teknik kadrosu ve yönetim kadrosuna dair kişilere ve genel anlamda kadınlara dair onaylanmayacak ağır söylemler içeren tweetleri nedeniyle diskalifiye edildi. Ayrıca kendisine dava açıldığı da konuşulan haberler arasında.

15 Kasım Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu hafta MasterChef’e veda eden isim haftanın mavi takım kaptanlığını yapan Esra Tokelli oldu. Eray, Barbaros ve Esra üçlü elemeye kaldı. Danilo şefin Ruby tabağını en başarılı şekilde çıkaran Eray birinci oldu. 
Son ikiye kalan Esra ve Barbaros arasında yarışmaya veda eden isim Esra oldu.

8 Kasım Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu hafta MasterChef’e veda eden isim 20 yaşındaki genç yarışmacı Furkan Yalçın oldu. Uğur, Barbaros ve Furkan üçlü elemeye kaldı. Son ikide Furkan ve Barbaros ter dökerken, elenen isim Furkan olarak açıklandı.

1 Kasım Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu hafta MasterChef’e 25 yaşındaki Kıbrıslı yarışmacı Tanya Kilitkayalı oldu. Tanya, son üçlü elemeye Furkan ve Uğur ile birlikte kaldı. Şef tabağına en az yakın olan tabağı hazırlaması nedeniyle Tanya yarışmaya veda etti.

25 Ekim Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu haftanın veda eden ismi 24 yaşındaki yarışmacı Berker Başmanav oldu. Berker, son üçlü elemeye Tanya ve Uğur ile birlikte kaldı. Son üçten ilk kurtulan Uğur oldu. Şef tabağı olan ördek etinin ideal ölçüde pişmesi nedeniyle Tanya kalan isim oldu. Berker ise eti fazla pişirmesi nedeniyle yarışmaya veda etti.

18 Ekim Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

Bu haftanın veda eden ismi Didem Devay oldu. Didem, son üçlü elemeye Tanya ve Özgül ile birlikte kaldı. Potadan ilk kurtulan Özgül oldu. Tanya’yı şef tabağına daha yakın bulan jüri elenen isim olarak Didem Devay’ı belirledi.

11 Ekim Pazar günü eleme gecesinde MasterChef’e kim veda etti?

​Bu haftanın veda eden ismi Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca​ oldu. Zaman zaman zorlandığı dil engeline rağmen başarılı bir süreç geçiren Walison, son üçlü elemeye Ebru ve Sefa ile birlikte kaldı. En iyi yemeği yapan Sefa ve sunulan yemekte Walison’dan daha başarılı olan Ebru yarışmaya devam ederken Walison Fonseca yarışmadan elendi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI