Ana SayfaYaşamMartin Scorsese'nin Yeni Filmi Silence Fragmanı

Martin Scorsese’nin Yeni Filmi Silence Fragmanı

Başrollerinde Andrew Garfield, Adam Driver ve Liam Nesson‘ın oynadığı, Martin Scorsese‘nin yeni filmi Silence‘dan ilk fragman yayınlandı. En son 2013 yılında The Wolf of Wall Street filmini izlediğimiz Scorsese’nin yeni filminin ödül sezonu öncesi gösterileceği söyleniyor. 
Filmin konusu kısaca şöyle; Portekizli genç Cizvit rahipleri Sebastião Rodrigues (Andrew Garfield) ve Francisco Garrpe (Adam Driver), onlara yıllarca akıl hocalığı yapmış Cristóvão Ferreira’nın (Liam Neeson) Japonya’da dinini inkar ettiğin haberini almıştır. Buna inanmakta zorluk çeken iki genç rahip, durumu kendi gözleriyle görüp incelemek, bir yandan da misyonerlik görevini sürdürmek için Japonya’ya giderler. Burada inançlarını gizli olarak sürdüren gizli Hıristiyanlarla birlikte büyük baskı ve zorluklara maruz kalacaklardır.

Filmin çekimleri için radikal bir stil değişimine giren Andrew Garfield, kendini rolüne o kadar kaptırmıştı ki uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Emma Stone’la da bu nedenle ilişkisini bitirmişiti.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI