Ana SayfaModaMarks&Spencer 2014 İlkbahar Yaz İç Giyim Koleksiyonu

Marks&Spencer 2014 İlkbahar Yaz İç Giyim Koleksiyonu

İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley’nin yüzü olduğu Marks&Spencer iç giyim koleksiyonu ürün çeşitliliği ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Romantik dokunuşların yanı sıra sportif tasarımların da yer aldığı koleksiyonda yüksek bel külotlar ve ‘long line’sütyenler yeni sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 

Rengarenk çiçekler, dantel detaylar ve ipek biyelerin bir araya geldiği koleksiyonda, uyurken bile şıklığınızı korumanızı sağlayacak pijama ve gecelikler, hem vücut tipinize hem de kontrol derecesine göre farklı alternatifler sunan akıllı korseler,dişiliğin ön plana çıktığı, retro detayların dikkat çektiği, dantel, ipek ve saten kumaşlardan oluşan iç giyim koleksiyonu 10-23 Nisan tarihleri arasında kampanyada. Marks & Spencer mağazalarında 10-23 Nisan tarihlerinde yapacağınız tüm kadın iç giyim alışverişlerinizde 2. ürün %40 indirimli!

Rosie Huntington-Whiteley’nin  Marks & Spencer için hazırladığı, doğallık, sadelik ve zarafetten ilham alarak yarattığı `Rosie for Autograph` koleksiyonunda bulunan sütyen, ipek takımlar ve kimono tarzındaki sabahlıkların da dahil olduğu kampanya 23 Nisan tarihine dek devam edecek. 

Marks & Spencer ile rengarenk bir yaz geçirmek istiyorsanız bu muhteşem kampanyayı kaçırmayın deriz. Koleksiyondan sizin için seçtiğimiz parçaları incelemek için hemen fotogaleriye tıklayın!

* Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI