Ana SayfaYaşamMargot Robbie'nin İnanılmaz Dönüşümü

Margot Robbie’nin İnanılmaz Dönüşümü

The Wolf of Wall Street ve Focus gibi yapımlarla yükselişe geçen Margot Robbie asıl çıkışını Harley Quinn karakterine hayat vermesiyle gerçekleştirdi. Çizgi roman sevenlerin gönlünde taht kuran oyuncu yakın zamanda bu karakterle beyaz perdeye dönecek. Ancak sevilen oyuncuyu Gotham City Sirens‘tan önce Tonya Harding rolünde göreceğiz.
 
Artistik patinaj dalında Amerika adına olimpiyatlarda yarışan Tonya Harding özellikle 1994 Kış Olimpiyatları‘nda gündeme gelmişti. Ardından bu ünlü isme Margot Robbie’nin hayat verecek olması büyük heyecan uyandırmıştı. Şimdi henüz ismi belli olmayan bu yapımın setinden ilk fotoğraf güz yüzüne çıktı. Bu kareye bakılırsa Robbie adeta Tonya Harding’in bir kopyası olmuş. Dönemin modasına uygun kot pantolonu ve kazağının yanı sıra saçları da 90’lara ayak uydurmasıyla dikkat çekiyor. Tabii sevilen oyuncunun Harding’e benzemesi için çeşitli protezler de kullanılmış.
 
Tonya Harding ile Nancy Kerrigan arasındaki rekabeti beyaz perdeye taşıyacak olan yapımın 2018 yılında vizyona girmesi bekleniyor.
 
tonya-harding

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI