Ana SayfaYaşamManifest 101: Hayallerimizi Kendimize Çağırmak

Manifest 101: Hayallerimizi Kendimize Çağırmak

TikTok’un spritüal kısmında zaman geçiriyorsanız “manifestation” kelimesini mutlaka duymuşsunuzdur. Oprah Winfrey ve Ariana Grande tarafından  bile uygulanan güçlü zihinsel araç, en içteki arzularınızı gerçekleştirmenize yardımcı olarak hayallerinizi gerçeğe dönüştürür.
 
İnsanlar, manifest etmeyi çoğunlukla imkansız şeyler için uygulanan ve bu hayalleri gerçekleştirmeye yarayan bir araç olarak gördükleri için genelde çoğu kişi bu spritüal eylemi inandırıcı bulmaz. Çünkü çok yüksek miktarda para kazanan bir sosyal medya içerik üreticisi, “Kendi evime çıkmak için manifest yöntemini uyguladım ve işe yaradı!” dediğinde, durumu buna müsait olmayan biri için bunun gerçekliği tartışılır duruma gelir. 
 
Manifest etmek, belirli grupların gerçekten istedikleri hayatları seçmelerini engelleyen sistemik engelleri ortadan kaldırmaz. Bu eylemin yaptığı şey, bilinç ve bilinçaltı arasında bir köprü görevi görerek, bilinçaltınızın enerjisini harcadığı gerçekliği yaratmanıza izin vermektir. Enerjinizi ve düşüncelerinizi en çok istediğiniz şeye aktif olarak odaklamayı ve hizalamayı ve bu enerjiye göre hareket etmeyi gerektirir.
 
Manifest, bir düşünceyi veya arzuyu fiziksel gerçekliğe dönüştürme eylemidir, ancak gerçeklik düşündüğümüz kadar gerçek değildir. Devletimizi yöneten yasalar ya da sosyal adaletsizlikler gibi fiziksel gerçekliğimizin bazı kısımları kontrolümüz dışında olsa da, iç dünyamız bizim elimizin altındadır. Manifest, şimdiki anın, yani tam önümüzde var olanın, sonsuz bir potansiyel alanında gerçekten var olan her şey olduğunu fark ettiğimizde,  gerçekliğimiz üzerinde gücümüz olduğunu anlamamıza yardımcı olur.

Vücudumuzla sağlıklı bir ilişki sergiliyorsak, bilinçli zihnimiz bizi bilinçaltımızın arzularıyla uyumlu hareket etmeye yönlendirecek ve bizi sürekli olarak en içteki arzularımızla uyumlu seçimler yapmaya motive edecektir.
 
Bu nedenle içsel çalışma manifest için çok önemlidir. İnsanlar olarak düşüncelerimiz %80 olumsuzdur ve genellikle geçmiş olaylara kafa yorarız. Sınırlayıcı düşüncelerimiz ve kendimizle ilgili şüphelerimiz bilinçaltımıza hükmedebilir, manifest etmek istediğimiz şeylere odaklanmamızı engelleyebilir, zihnimizi bizi manifestimizden ve hedeflerimizden uzaklaştıran eylemleri tekrarlamaya devam etmeye yönlendirebilir. Zihnimiz sürekli hareket halinde olduğu için bilincimiz sürekli gerçeklikler yaratır. Bilincimize uyum sağlamak ve enerjimizi hayatın sunduğu muazzam olasılıklara odaklamak bize bağlıdır.
 
Vizyon Panosu Yapın
Hedeflerimizin görsel bir temsilini oluşturmak, hedeflerimizi hatırlamamıza ve dikkatimizi odaklamamıza yardımcı olabilir.
 
Bir Günlük Tutun
Ne istediğinizi belirlemek için en büyük hedeflerinizi ve arzularınızı özgürce yazın.
 
Manifestlerinizi Aynanıza Yazın
Hayallerinizi yüzünüzün önündeki bir aynada görmek, kelimenin tam anlamıyla, istediğiniz her şeyi hak ettiğinizi teyit etmenize yardımcı olabilir.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI