Ana SayfaYaşamMango'nun Yeni Kampanyası “Life in Bloom” Dünyaya İyimserlik Mesajı Veriyor

Mango’nun Yeni Kampanyası “Life in Bloom” Dünyaya İyimserlik Mesajı Veriyor

Coşkuyu yaşamlarımıza yeniden katmak ve en çok sevdiğimiz insanlarla beraber inşa ettiğimiz hikâyenin bir sonraki bölümünü planlamak için Mango, yeni kampanyası “Life in Bloom”u başlattı. Bu proje, birkaç aylık izolasyon sürecinden sonra enerjinin yenilendiği ve dışarı çıkıp, yakınlarımızla doğanın tadını çıkarma arzusunun güçlendiği, dünyanın bize sunduğu her şeyin hiç bu kadar anlamlı olmadığı, yaşadığımız şu anın yansımasıdır.
 
Intimate Dinner (Kasım 2019) gibi önceki kampanyalarda da Mango’yla iş birliği yapan ünlü moda fotoğrafçısı Cass Bird, duyarlılığı ve spontane tarzı sayesinde Şubat ayında Arjantin’de yapılan bir fotoğraf çekiminde görüntülere hayat veriyor. Bir yaz mevsiminin karelerinde sanatçı; Andreea Diaconu, Kaya Wilkins, Jill Kortleve, Oumie Jammeh, Boyd Gates ve Anders Hayward’ı ortak bir sevinci paylaşan kahramanlar olarak canlandırıyor.
 
Geçtiğimiz İlkbahar / Yaz 2020 kampanyasında olduğu gibi Mango, Instagram üzerinden takipçilerinin çekime katılmasını sağladı ve topluluğunun sesini dinlemeye karar verdi. Markanın takipçileri, çekim yeri, set gibi bazı özel detayları tanıma, hangi sahneleri görmek istediklerine karar verme veya yavaş yavaş tanıtılan bazı kıyafetleri ve renkleri keşfetme şansına sahip oldular.
 
Kadın koleksiyonunda tasarımlar, iyimserlik duyusunu uyandıran canlı renkler ve doğal kumaşlardan oluşan %100 sürdürülebilir kıyafetlerden oluşmaktadır. Bu tür tonların ve çiçek desenlerinin kullanım amacı kendimizi iyi hissetmemize yardımcı olmaktır. Koleksiyonda kırmızı, sarı ve pastel pembe gibi renkler moral yükseltirken, karpuz kollu, volan detaylı kıyafetler ve bol etek siluetleri doğanın mucizelerine atıfta bulunmaktadır. Bu kadın koleksiyonu tasarımlarının yıldızı ise poplin kumaştır.
 
Erkekler için ise, yine rahat tarzda ancak temiz ve çağdaş silüetler karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda, beyaz ve bej gibi nötr renk aralıklarında safari gömlekleri, yumuşak dokunuşlu kumaşlardan yapılan tişörtler ve kombini kolay giysiler baskın durumda. Life in Bloom ayrıca, erkek koleksiyonunda da çizgili ve çiçek desenleri ile espadril veya deri sandalet gibi aksesuarların kombini sayesinde neşeli tasarımlar içeriyor.
 
Birlik olmak, bu dönemde kilit önem taşıyordu ve Mango da bunu, bizi topluluk olarak stil ve kültür yoluyla birleştirip sağladı. Bu izolasyon dönemi boyunca marka, takipçilerini hareketli, kendine özgü, enerji dolu bir dünyaya davet etti. The Weekly Agenda, Mango Cooks veya #MangoGirlsCalling gibi projelerde katılımcılarımız aracılığıyla takipçilerimiz, bu yeni gerçeklikte, yeni bir ifade biçimi keşfettiler. Home Sessions sayesinde de şarkıcı-söz yazarları Basia Bulat, Sophie Auster ve Carla gibi sanatçıların ve Pascal Moscheni ve Andrew Armstrong (Monarchy) gibi DJ’lerin katıldığı müzik etkinlikleriyle moral buldular. “Life in Bloom”, kampanyasının kahramanı model ve şarkıcı Kaya Wilkins, 23 Mayıs’ta bu müzik seanslarına Mango’nun instagram hesabından kendi müzik projesi Okay Kaya ile devam edecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI