Ana SayfaModaMango Tribal Spirit 2016 Kampanyası

Mango Tribal Spirit 2016 Kampanyası

Mango, Amerikalı model Kendall Jenner ile Kabile Ruhu koleksiyonunun lansmanını gerçekleştirdi. Kendall: “Koleksiyonun resmi lansmanına katıldığım için çok heyecanlıyım. İspanya`ya ilk ziyaretim ve Mango ile ilk çalışmam, partiyle ziyaretime harika bir nokta koydum.” diye duygularını paylaştı. Top model 1 Şubat`ta görücüye çıkacak Şubat kampanyasının yıldızı.

Özel parti, Barcelona`nın ünlü Las Ramblas caddesinde markanın en son açtığı ve en gözde olan mağazasında düzenlendi. Mağaza, Mango`nun İspanya`da bulunan 340 mağazasından, dünya çapında ise 2700`den fazla mağazası içerisinde en büyük olanı.

Etkinlik Caroline de Maigret, Patricia Manfield ve Candela Novembre gibi uluslararası çapta etkili isimleri bir araya getirdi. 

Koleksiyona dair:

Kabile Ruhu Şubat ayına özel etnik esinlenmelere sahip bir trend. Süet tarzı kumaşlar üzerindeki etnik izlerden oluşan kombinasyon ilkbaharla bağlantılı trendin doğal ruhunu canlandırıyor. Toprak tonlarının hardal, kahverengi, camel ve kum gibi renklerle patlayışları kabilenin ve özgür ruhun etkisini yaratmak için zengin aksesuarlarla kombine ediliyor.   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI