Ana SayfaYaşamMango Fotoğraf Yetenek Yarışması Düzenliyor

Mango Fotoğraf Yetenek Yarışması Düzenliyor

Marka yetkilisi Sofía Sánchez de Betak, fotoğraf sanatçısı Dan Martensen, stilist Aleksandra Woroniecka ve Mango ekibi; genç yeteneklerin fotoğraflarını değerlendirerek kazananı belirleyecekler.

Seçilen fotoğrafçı, 10.000€ ekonomik değeri olan, marka için bir fotoğraf çekimi seansı gerçekleştirme fırsatını da elde edecek.
 
BARSELONA, 11 MART 2019 – Yeni yeteneklere destek olmak ve onların yol kat etmesine yardım etmek. İşte, Mango’nun “New Voices” kampanyasının bir parçası olarak başlattığı genç yetenekler yarışmasının amacı bu.
 
Düzenlediği fotoğraf yarışması aracılığıyla Mango, gençlerin yaratıcı gücünü ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için onlara söz hakkı tanıyor.
 
 
Yarışmanın jürisini marka yetkilisi ve kreatif direktörü Sofía Sánchez de Betak, ünlü fotoğraf sanatçısı, Dan Martensen, stilist Aleksandra Woroniecka ve Mango ekibi oluşturuyor.
 
Yarışmanın galibi, 10.000€ ekonomik değeri olan, marka için bir fotoğraf çekimi seansı gerçekleştirme fırsatını elde edecek. Kazanan isim, 19 Nisan’da, Mango’nun sosyal medya hesaplarından ilan edilecek.
 
Katılmak isteyenler, Mango’nun web sitesi mango.com’da bulunan formu 14 Nisan’a kadar doldurup, portföylerini bu forma ekleyerek, yarışmaya dahil olabilirler. Aynı zamanda, yarışmaya katıldıkları resimlerinden birini #MangoNewVoices resmi hashtag’iyle Instagram’a yüklemeleri ve Mango’yu (@Mango) etiketlemeleri gerekmektedir.
 
“New Voices” kampanyası, toplumda kültürün gücünün önemini vurgulamaktadır. Bu mesaj, gelişen kültürün başka mimarlarına da ses vererek, sezon boyunca düzenlenecek çeşitli etkinlikler ve değişik iş birlikleri aracılığıyla, #MangoNewVoices hashtag’i altında tüm Mango platformlarında tekrarlanacaktır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI