Ana SayfaGüzellikMakyajımızın Yeni Eşlikçisi: Jade Roller

Makyajımızın Yeni Eşlikçisi: Jade Roller

Pandemi yüzünden eve kapandığımız uzun süreçte TikTok’un birden çok ürünü viral haline getirdiğini söylememiz mümkün. Bunlardan birisi de Jade Roller! Kaş kemiklerimizden saç çizgimize ardından hafif hareketlerle elmacık kemiklerimize ve son olarak çene çevremizde gezdirdiğimiz Jade Roller’ların cildimizin anlık olsa da şişkinliğini alması hiçbirimiz için sürpriz bir sonuç değil. Ancak son zamanlarda TikTok’ta çıkan trend Jade Roller’ların sadece yüz şişkinliğini almadığını kanıtlar nitelikte.

TikTok’ta çektiği videolar ile önde gelen trendlere uyum sağlayan makyaj sanatçıları, makyaj süngeri veya makyaj fırçası kullanmak yerine makyaj yaparken Jade Roller’ları kullandı. Jade Roller’ların fırça veya süngerin aksine fondöteni emmediğini, daha az ürün ile daha dolgun bir kapatıcılık elde edebileceğimizi paylaşan makyaj sanatçılarının aksine bir grup TikTok kullanıcısı Jade Roller’ın fondöteni çok dağıttığını ve cilde eşit olarak sürülemediğini savundu. Sizi bu tartışmanın arasında bırakmamak için Jade Roller’lar makyaj yaparken işe yarıyor mu diye denedik! Sonuç ne mi oldu? Okumaya devam edin!

Jade Roller’ı Fondöten İçin Kullandıktan Sonra Sonuç Ne Oldu? 

İlk adımda her zaman dondurucumuzun kapağında duran Jade Roller’ı çıkararak işe koyulduk. Makyaj masamızın önünde duran fondöteni aldık ve yüzümüze biraz sıktık. Burada yüzünüze çokça sıkmamanız altın kural olarak yer alırken, soğuk taşı yüzümüzde gezdirmeye başladık. Bu işlemin sünger veya makyaj fırçasına göre biraz uzun sürdüğünü söylememiz mümkün ancak ortaya çıkan sonuç oldukça iyi!

Jade Roller aracılığıyla uyguladığımız fondöten cildimizdeki gözenekleri tamamen kapatmasa da Roller’ımız uzun süre buzdolabı yerine makyaj masamızda kalacak gibi!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI