Ana SayfaGüzellikMakyajda Son Trend Cesur Dudaklar

Makyajda Son Trend Cesur Dudaklar

Geçtiğimiz birkaç sezonda hem moda haftalarının kulislerini, hem önemli editoryal çalışmaları takip ediyorsanız makyaj trendlerinde genel anlamda bir minimalleşme olduğunu gözlemlemişsinizdir. Modern makyaj anlayışında yüzün sadece bir bölgesine yoğunlaşıyoruz. Dudaklarımız mı, gözlerimiz mi, ya da elmacık kemiklerimiz mi… İstediğimiz bölümü öne çıkarabilmemiz için çok farklı yapılara sahip, kullanımı kolay, zengin çeşitte makyaj ürünleri mevcut. Böylece ne 80’li yıllardaki gibi yüzün her yerinde farklı bir  renk  gördüğümüz Studio 54 çılgınlığı yaşanıyor ne de 90’lı yılların aşırı mat, natürellikten uzak ve boyutlandırılmamış suratlarını görüyoruz.

Bugün makyaj yapmak günümüzü güzelleştiren keyifli bir iş. Bu nedenle zorlaştırmaktansa eğlenceli ve pratik ip uçları ile herkesin yapabileceği kolay bir hale dönüşmeli. M.A.C bunu göz önünde bulundurarak sezonun önemli moda haftalarında tasarladığı makyajlardan da aldığı ilham sayesinde sezonun trendlerini sizlerle paylaşıyor. İşte son sezonda görmeye alıştığımız “cesur dudaklar” da bu minimalize trend anlayışının önemli bir yansıması.

Günlük makyajınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz birkaç pratik bilgiyi geçtiğimiz sezon M.A.C tarafından önemli moda evleri için hazırlanmış bazı face chartlar üzerinden dinleyeceğiz. Öncelikle tüm bu makyajlarda bazı bölgelerde mat, bazı bölgeler de ise parlak yapıda ürünler kullarak yüzünüzü akıllıca boyutlandırmak ilk kuralınız olmalı. Sonia Rykel, Emanuel Ungaro, Zac Posen, Diane von Fürstenberg ve Erin Fetherson makyajları üzerinden cesur dudaklara nasıl sahip olabileceğinizi öğrenmek için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI