Ana SayfaGüzellikMake Up Forever makyaj eğitimleri

Make Up Forever makyaj eğitimleri

Kendi makyajınızı kendiniz yapma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, Make Up Forever`ın İstiklal Caddesi üzerindeki 6 katlı mağazasındaki Make Up School tam size göre. Mağazanın ikinci katındaki profesyonel makyaj dünyasını keşfetmek isterseniz, profesyonel make up artistlerin koçlugunda Make Up School Menü’sünden; ‘’ Smoky Göz Makyajı’’  ya da ‘’Mükemmel Ten Makyajı ‘’ gibi farklı dersler seçerek  bire bir ya da grup olarak ders alabilirsiniz. 

Make Up For Ever konsept mağazasının dördüncü katında güncel makyaj tekniklerinin öğretildiği ve profesyonel Make Up For Ever makyaj sanatçılarının yetiştirildiği bir eğitim merkezi bulunuyor. Make Up For Ever bu katta, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek moda dünyası ve dergilerde yarattıkları makyajlarla trendlere yön veren profesyonel makyaj artistlerini müşterileriyle buluşturuyor. Hamiyet Akpınar, Çiğdem Yartaşı, Erkan Uluç ve Ufuk Celep gibi Türkiye’nin önde gelen makyaj artistleri bu katta müşterilere verdikleri derslerde profesyonellerin makyaj sırlarını paylaşıyorlar. 

Ayrıca mağazanın üçüncü katında; profesyonel makyaj artistlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak, suni kandan plastik makyaj malzemelerine ve profesyonellere özel büyük boy fondötenlere kadar pek çok Pro ürün sizi bekliyor. Beşinci kattaysa; Konsept mağazanın beşinci katında ise profesyonel bir fotoğraf çekimi için gerekli bütün ekipmanlar bulunuyor. Bu katta kendinizi profesyonel fotoğrafçı, makyaj artisti, saç tasarımcısına emanet ettikten sonra ister yalnız ister arkadaşlarınızla birlikte mezuniyet, düğün, bekarlığa veda partilerinden önce fotoğraf çektirebilir; bu katı ön parti alanı olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bu çekimlere hazırlık aşamanız da profesyonel ekip tarafından çekilerek kulis anılarınız da size sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI