Ana SayfaModaMaisie Williams H&M'in Global Sürdürülebilirlik Elçisi Oldu

Maisie Williams H&M’in Global Sürdürülebilirlik Elçisi Oldu

H&M, daha sürdürülebilir bir moda geleceği adına dünya çapında bir girişime öncülük etmesi için Maisie Williams ile ortaklığını paylaşmaktan heyecan duyuyor. Williams, 2030 yılına kadar yalnızca geri dönüştürülmüş veya diğer sürdürülebilir kaynaklı malzemeleri kullanma hedefine yönelik büyük bir çabayla, sanal dünyada ve gerçek hayatta modada değişimi yönlendirmek için yıl boyunca H&M’e katılacak. Amaç; modada döngüyü tamamlayabilmek için, kullanılmayan kıyafetlerin yeniden kullanılma, yeniden üretilme ve geri dönüştürülmesini teşvik etmek.
 
“Sonunda sizlerle H&M ile yaptığım Global Sürdürülebilirlik Elçisi ortaklığımın haberini paylaşmaktan heyecan duyuyorum ve üzerinde çalıştığımız her şeyi görmenizi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu görevde, sürdürülebilirlik girişimlerini yönlendirmek, erişilebilir ve döngüsel bir moda geleceğine giden yolu şekillendirmek için H&M bünyesindeki uzmanlarla yakın bir şekilde çalışacağım. Uzun vadeli hedef, 2030 yılına kadar tüm H&M Group markalarında kullanılan tekstil ürünlerinin yüzde 100’ünde geri dönüştürülmüş veya diğer sürdürülebilir kaynaklı materyaller kullanmak. Gezegenimizi gelecek nesil için korumak için harekete geçmenin ve daha uygulanabilir üretim sistemleri yaratmanın zamanı geldi.” diyor Maisie Williams.
 
Maisie Williams’ın dijital ikizi ile tanışın
2021 boyunca, H&M ile kadınların güçlenmesi, çevrecilik ve çeşitliliğin aktif bir sesi olan oyuncu ve film yapımcısı, döngüsellik adına birçok girişim başlatacak. Ortaklığın heyecan verici bir parçası, Maisie Williams’ın dijital ikizi olan Avatar Maisie’nin tanıtımı olacak. Gerçeğe çok yakın olan avatar, Goodbye Kansas Studio’da 3D animatörler tarafından özenle yaratıldı ve ilk çıkışını bir lansman filmiyle gerçekleştirecek. Avatar Maisie ve gerçek hayattaki Maisie, yıl boyunca birkaç kez sahneye çıkarak H&M müşterileriyle etkileşim kurarak onlarla birlikte veya yalnız olarak herkesi hareket etmeye teşvik edecek.
 
İlk Animal Crossing: New Horizons giyim geri dönüşüm istasyonu
Hep birlikte gercekleştireceğimiz ilk aktivitemiz, 13 Nisan’da Nintendo’nun popüler oyunu Animal Crossing: New Horizons’da H&M Looop Island’ın lansmanı olacak. Adını, H&M’in yakın zamanda piyasaya sürdüğü, eski kıyafetleri alıp yenilerine dönüştüren giysi geri dönüşüm makinesinden alan H&M Looop Island, tamamen sürdürülebilir bir tema ile tasarlandı. Oyuncular, ilk Animal Crossing: New Horizons giysi geri dönüşüm istasyonu olan Looop makinesinde adayı keşfedebilecek ve oyun kıyafetlerini yenilerine dönüştürebilecekler.
 
“Maisie Williams ile birlikte, müşterilerimizi ve hayranlarımızı istenmeyen giysileri yeniden kullanmaya, yeniden üretmeye ve geri dönüştürmeye teşvik ederek moda endüstrisi içinde değişim yaratmak için bu girişimin bir parçası olmak, H&M’i çok heyecanlandıran bir konu. Modanın geleceği farklı olmalı ve biz bu çözümün bir parçası olmak istiyoruz.” diyor H&M Global Sürdürülebilirlik Müdürü Pascal Brun.
 
Maisie Williams ve H&M, oyuncular topluluğu ile buluşacak
13 Nisan’da, dünyanın her yerinden oyuncular, H&M Global Sürdürülebilirlik Müdürü Pascal Brun ile birlikte Looop Island’da, kendisi de hevesli bir Animal Crossing oyuncusu olan Maisie ile tanışabilecekler. Adayı ziyaret eden oyuncular, H&M Looop Island panosuna bir not bırakarak geri dönüşüm hakkında daha fazla bilgi edinebilecek, H&M ile etkileşime girebilecek ve döngüsel moda hakkındaki düşüncelerini paylaşabilecekler.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI