Ana SayfaMagazinMagnum Store Bodrum açıldı

Magnum Store Bodrum açıldı

Haz tutkunları için benzersiz deneyimler sunan Magnum’un 2015 yılındaki bir sürprizi daha belli oldu. Premium lezzetleri ve şaşırtan sürprizleriyle dondurma severlerin vazgeçilmezi olan Magnum’un, Magnum Store İstanbul’dan sonra ikinci Magnum Store’u, Palmarina Bodrum’da açıldı.

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan, denizcilik dünyasının yükselen değeri, en gözde tatil yerlerinden biri olan Palmarina Bodrum’daki renkli açılışla, dondurma severlere merhaba diyen Magnum Store Bodrum’un açılışında, ünlü yüzler de yer aldı. Eğlence ve sürprizlerle dolu gecede Berrak Tüzünataç, kendi tasarladığı Magnum`unu konuklara tanıtırken, gecenin sunuculuğunu ise Murat Başoğlu yaptı. 24 Haziran tarihinde açılışı gerçekleştirilen Magnum Store Bodrum’da dondurma severler tıpkı Magnum Store Istanbul’da olduğu gibi kendi Magnumlarını tasarlayarak haz yolculuğunda yeni lezzetler keşfetmeye devam edecek.

Bu yaz haz peşindekiler için özel sürprizlerine devam edecek olan Magnum, Bodrum’un renkli dünyasındaki  tatil keyfini Magnum Store`daki nefis lezzetlerle taçlandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI