Ana SayfaModaLupita Nyong`o`dan stil dersleri

Lupita Nyong`o`dan stil dersleri

Kırmızı halının son yıldızı Lupita Nyong`o ile tanışın. Lupita, aynı zamanda 12 Years a Slaves (12 Yıllık Esaret) filmindeki performansıyla Oscar Ödülleri’nin ‘En iyi yardımcı kadın oyuncu’ dalındaki en güçlü adaylarından. Ancak Kenyalı aktrisin öne çıkan tek özelliği başarılı oyunculuğu değil, zira Lupita stil konusundaki göz kamaştıran tercihleriyle moda dünyasında da adından sıklıkla bahsettiriyor.

Aslında Lupita’nın başarısının ardında iyi bir eğitim hikayesi var. Amerika`da üniversite eğitimi alan oyuncu, Hampshire Koleji`nden film ve tiyatro bölümünde lisans derecesiyle mezun oldu. Hayatının bir bölümünde kamera arkasında görev yaptı. Daha sonra Yale Drama Okulu`na girdi ve mezuniyetinin hemen ardından 12 Yıllık Esaret filminin kadrosuna katıldı.

30 yaşındaki oyuncu beyazperdeki ilk oyunculuk deneyimiyle Oscar’a aday olarak büyük bir başarıya imza attı. BizseLupita’nın 2 Mart gecesi ‘En iyi yardımcı kadın oyuncu’ Oscarı’nı kazanıp kazanamayacağı kadar; kırmızı halıya nasıl bir elbiseyle geleceğini de merak ediyoruz. Bakalım Altın Küre ve SAG Ödülleri’nde olduğu gibi Lupita yine gecenin en şık isimlerinden biri olmayı başarabilecek mi? Ne diyelim bu soruların cevapları için; 2 Mart’a fazla zaman kalmadı…

Lupita’nın zevkli stilinden en beğendiğimiz parçaları seçtik, incelemek için fotogaleriye tıklayınız. Sizce başarılı aktristin en çarpıcı stili hangisi?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI