Ana SayfaDizi ve Film Önerileri“Love and Leashes”ı İzlemeden Önce “Kink” Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Love and Leashes”ı İzlemeden Önce “Kink” Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Netflix’te yeni çıkan Güney Kore yapımı cinsellik içeren aşk hikayesi, bir süredir izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Filmde iki iş arkadaşının, aralarından yeni çalışan olanın iş yerinde yanlışlıkla BDSM’e olan ilgisini belirtmesiyle başlayan spontane ilişkisi anlatılıyor. 
 
Peki bu bahsedilen “kink” ne? Kısaca açıklamak gerekirse “kink”, cinsellikte basmakalıp olmayan cinsel uygulamaların, kavramların veya fantezilerin kullanılması. Biz de bu yazımızda, kinklerle alakalı bilmeniz gerekenleri anlattık.
 
1.Kink, aşkla alakalı olmak zorunda değil.
Çoğu insan, cinsellikte birbirleriyle aynı frekansı tutturduklarında ve sekste aynı şeyleri istediklerini fark edip arzuları için utanmamaya başladığında partnerine aşık olduğunu sanabiliyor. Ne yazık ki aşk ve seks birbirinden tamamen ayrı eylemlerdir. Bu ayrımı iyi yapabildiğinize emin olun.
 
2.BDSM ilişkide karşı tarafın itaat eden taraf olması, izin almamanız gerektiğini göstermiyor.
Baskın ve itaatkar bir cinsel ilişkide aslında itaatkar daha çok güce sahiptir çünkü o istemezse bu ilişki gerçekleşemez. Ayrıca tüm cinsel ilişkilerde, bu BDSM içerikli olsa bile karşı tarafın mutlaka rızasını almanız gerekir. Hye-mi’nin (Lee El) filmde dediği gibi, “Böyle bir fantezimin olması bana pislik gibi davranabileceğin anlamına gelmez.”
 
3.En önemli şey iletişim. 
 
Neyi sevdiğiniz ve ne istediğiniz konusunda net olun. Gerçek dünyada, iş yerinde mükemmel BDSM partnerinizi bulamayabilirsiniz. Ancak yine de deneyimlemek istediğiniz şey konusunda karşınızdaki kişiye dürüst olmayı kendinize borçlusunuz.
 
4.Kink’ler konusunda insanlara saygılı olmalısınız.
İnsanların, özellikle cinsel olarak, her zaman sizden farklı ilgileri olacaktır. Ancak bu, başkalarını zevk aldıkları şeyler için yargılamak veya utandırmak için asla bir neden değildir. Seks utançla değil zevkle ilgilidir. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI