Ana SayfaModaLoud, Stilinizin Çarpıcı Gürültüsü Olmaya Geliyor!

Loud, Stilinizin Çarpıcı Gürültüsü Olmaya Geliyor!

Tasarımlarının maskülen tarzını ince detaylarında işlediği feminen dokunuşlarla yumuşatan Loud, özel materyaller kullanarak oluşturduğu özgün parçalarla kadınların imajlarına özgüven katıyor. Sadeliğe vurgu yapmayı seven Loud, siyah ve beyazın ayrılmazlığına hakimiyetini aksesuarlar ile taçlandırmayı seviyor.

‘’Timeless Vintage’’ koleksiyonuyla geçmişin eşsiz modasına günümüzün çizgilerini de ekleyerek, geleceğin moda trendi olan ‘’Future Fashion’’ düzeyindeki hedef ve standartlara ulaşmayı amaçlıyor. Koleksiyonunda en temel ve kurtarıcı renk olan siyahın eşsizliğine yine zamansız aksesuarlar olarak düğme zincir fermuarlar ile olmazsa olmazı beyaz dokunuşlar eşlik ediyor. Günümüzün duyarlılık kavramlarına dahil olan Loud, parçalarında mat vegan deri kullanarak farkındalığa dikkat çekiyor.

Koleksiyonun adından gelen zamansız parçalar, gece-gündüz giyilmeye olan uygunluğuyla kendi şık, vintage ve sportif-modern stilini yaratıyor. Tasarımlarını star parça olacak şekilde aksesuarlarla ışıldatarak ortaya çıkaran Loud, hem cool hem de kurtarıcı olmayı amaçlıyor. Loud, kadınlara giydikleri zaman kalabalıklar içinde bile her zaman fark edilecek olan stil gürültüsünü ve eşsiz özgüveni vereceğini söylüyor. 

Siz de bu eşsiz tasarımlara sahip olan koleksiyona erişmek istiyorsanız www.loudismoregood.com u ziyaret edebilirsiniz!

www.loudismoregood.com
@loudismoregood
#loud

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI