Ana SayfaGüzellikL'Oréal Paris Maskaralarıyla Daha Güçlü ve Etkileyici Bakışlar

L’Oréal Paris Maskaralarıyla Daha Güçlü ve Etkileyici Bakışlar

Bahar mevsimi ısınan havalar ile birlikte kendini göstermeye başladı. Göz makyajının ön plana çıktığı bu dönemde, etkileyici ve yoğun bakışlar önem kazanıyor. Hacimli, güçlü ve uzun kirpiklerin sırrı da doğru maskarayı seçmekten geçiyor. Güçlü ve çarpıcı kirpiklerin vazgeçilmez maskarası L’Oréal Paris, yenilikçi teknolojileriyle maskara dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

Hava kadar hafif ve mega hacimli kirpikler için L’Oréal Paris Air Volume Maskara, daha siyah, daha kıvrık kirpikler için L’Oréal Paris Bambi Eye Extra Black Maskara ve hem hacimli hem de kıvrık ve uzun kirpikler için L’Oréal Paris Lash Paradise Maskara yenilikçi teknolojileriyle bahar aylarında göz makyajınıza mükemmelik katmak için sizleri bekliyor!

L’Oréal Paris’ten Hava-Hacim Teknolojisi: Air Volume Maskara İle Hava Kadar Hafif Mega Hacim!
Yepyeni maskara teknolojisi ile yeni L’Oréal Paris Air Volume Maskara’nın şişesi, formülün taze ve hafif kalmasını sağlayarak kirpiklerde ağırlık hissini minimize ediyor. Her kirpik tipinde,  her katta daha fazla ve daha yoğun hacim etkisi sağlaması için ince ve kısa kıllardan oluşan özel fırçası ve formülü sayesinde L’Oréal Paris Air Volume Maskara, gerekli olan formül miktarını sizin için ayarlıyor.

Çift kıllı yumuşak fırçasıyla kirpikleri kökünden yakalayarak kavrayan ve maskarayı tüm kirpiklerinize kökten uca dağıtan,  teknoloji ve  inovasyonu kirpiklerinize taşıyan L’Oréal Paris Air Volume Maskara, sahip olduğu hava-hacim teknolojisiyle nefes kesen görünüme kavuşmanızı sağlıyor.
 
L’Oréal Paris Bambi Eye Extra Black Maskara’nın En Siyah Formül Teknolojisi İle Daha Dramatik Ceylan Gözler!

Bambi Eye Extra Black Ceylan Göz Etkili Maskara, geliştirilmiş fiber formül teknolojisiyle kirpiklerin daha siyah görünmesini sağlarken, uzman fırçası her bir kirpiğe ulaşarak kirpikleri dış köşeye doğru kıvırıyor. Yoğun etkisine rağmen kirpiklerde ağırlık yapmayan formülü sayesinde gün boyu konfor sağlıyor. Kat kat uygulamaya uygun Bambi Eye Extra Black Maskara’nın verdiği daha siyah, daha hacimli görünümü ise istendiği gibi ayarlanabiliyor ve dramatik ceylan gözlere sahip olmanızı sağlıyor.

L’Oréal Paris Paradise Maskara ile Extra Hacimli Kirpikler!

L’Oréal Paris, yenilenen Lash Paradise Yoğun Hacim Veren Maskara ile bambaşka bir dünyanın kapısını aralıyor. Hassas gözlere de uygun olan Lash Paradise Yoğun Hacim Veren Maskara’nın Hint yağı, mavi kantaron yağı, gül yağı olmak üzere bakım yapan yağlar içeren zenginleştirilmiş formülü, kremsi ve kaygan yapısı ile kirpiklerinizin gücüne güç katıyor. Zamanla kurumayan içeriğiyle Lash Paradise Yoğun Hacim Veren Maskara kökten uca, her bir kirpiğe tek tek hacim vererek kirpikleri mükemmel bir şekilde kıvırıyor, hem hacimli hem de kıvrık ve uzun kirpikler ortaya çıkarıyor. Tüm gün boyunca gözlerde büyüleyici görünüm elde ederek bakışlarınızla imza atmanızı sağlıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI