Ana SayfaModaLongines’in Yeni Zarafet Elçisi Oscar Ödüllü Jennifer Lawrence Oldu!

Longines’in Yeni Zarafet Elçisi Oscar Ödüllü Jennifer Lawrence Oldu!

2012’de Açlık Oyunları’nın genç kahramanı Katniss Everdeen’i canlandırarak kendini küresel bir yıldız olarak kabul ettiren Jennifer Lawrence, o günden beri kendine bir Oscar Ödülü ve üç Oscar adaylığı, bir BAFTA, iki Screen Actors Guild ödülü ve üç Altın Küre kazandıran pek çok filmde rol aldı. Ayrıca Time dergisi tarafından dünyanın en etkili 100 kişisi arasında gösterildi. Yine de Lawrence, film yıldızı olmaktan çok daha fazlası! 2018’de kendi yapım şirketi Excellent Cadaver’ı kurdu ve son filmi Causeway’in yapımcılığını üstlendi. Ekran dışında da toplumsal cinsiyet eşitliğinin tutkulu bir savunucusu. Yolsuzlukla mücadelede ülke çapında faaliyet gösteren tarafsız sivil toplum kuruluşu RepresentUs’ın da yönetim kurulu üyesi.
 
Başarısı, duruşu ve güzelliğiyle öne çıkan Amerikalı aktris; şimdi de yaratıcı ve ilham veren bir Longines Zarafet Elçisi olacak. Lawrence, Kanatlı Kum Saati markası ile yapacağı iş için  “Longines’in tarihte benzerine az rastlanır köklü bir yenilik ve kalite mirası var. Longines benim için yıllardır dingin bir gücün zarafet ve özgüvenle buluşmasıyla ortaya çıkan zamansız bir şıklığın ta kendisi. Kentucky’de doğup büyümüş biri olarak Longines benim için hep Kentucky Derby’sinin ve geleneğinin vücut bulmuş hali olmuştur.” diyerek heyecanını paylaştı.
 
Longines’in CEO’su Matthias Breschan ise Lawrence’ın, markanın etkileyici isimlerden oluşan Zarafet Elçileri listesine katılmasından büyük heyecan duyduğunu belirtti. Breschan: “Jennifer, oynadığı her karaktere gerçeklik katma yeteneğine sahip ve bu yeteneğini, hem içten hem de markamızla ilişkilendirebildiğimiz bir zarafete dönüştürüyor. Longines ailesi olarak, her yaştan kadın için bir ilham kaynağı olan Lawrence’ı aramızda görmekten gurur duyuyoruz.” dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI